Akú umývačku riadu preferujete?

Zobraz úvodný príspevok
Aky mate nazor a skusenosti s umyvackou riadu. Popripade, aku znacku preferujete.
Odpovedať
@cencula nie myslela som horny kryt umyvacky :-) aj ja mam kapsule jar,sol lestidlo,gel aj vonavku somat tak budem skusat :-) vcera som skusila ten kratky program a riad umyl super...len na umelych nadobach boli trochu kvapky vody.Som davala aj sol,len neviem kolko tam treba nasipat,svieti mi kontrolka tak je asi malo,ze?
Odpovedať
anuska661 áno ked ti svieti kontrolka na sol, treba ju dośypať. Jooj moja nehnevaj sa na mna, ale aký horný kryt umývačky?
Odpovedať
@cencula ja mám voľne stojacu a na tej sa dal dať dole vrchný kryt až potom sme to zasunuli pod pracovnú dosku,ale nie u každej UMR sa dá dať dole kryt .
Odpovedať
@anuska661 Podľa mňa si tam nedala tú soľ podľa návodu,kuk na str.297-27.nov.22.33 hod.
Odpovedať
@marta2610 ahoj,my sme davali dole ten kryt tiež.Tu sol som už doplnila a kontrolka už nesvieti :-)
Odpovedať
Baby poraďte dobrú boschu 45 voľne stojacu. :-) Čítam a niet konca kraja sa dočítať:O))): Ďakujem za každý dotaz.
Odpovedať
Zabudla som nech je čo najmenej hlučná a najvyššia trieda na cene nezáleží 8-) . Dík,dík,dík.
Odpovedať
@penelopa Nedá sa 60 cm ani pri najlepšej vôli? 8-)
Odpovedať
@marta2610 My mame 45 cm a staci...sice by sa uzivila aj 60 cm,ale co uz....niekedy ide uplne plna aj 3 x denne
Odpovedať
@mcdog Dáš do UMR veľký plech z pečenia?Ide o to,že práve spotreba vody a elektriky je skoro rovnaká ako pri 60 cm a cena UMR malý rozdiel.Ja mám 60 cm a 3 krát denne veľmi,ale veľmi málo šla. 8-)
Odpovedať
@marta2610 Najvacsi by som nedal ani do 60 cm a mensie-na kacku a tak dam v pohode.No u nas ide 3 x denne malokedy-teraz pred sviatkami,ked sa pieklo a varilo a ked je daka oslava maximalne.Inak nasa UMR je na 9 sad....a vyuzivame bud 160 min program ( 10 litrov vody a 0,71kW) alebo este 100 min program (11 litrov a 0,76 kW)....rozdiel medzi nimi je ten,ze ten dlhsi ma aj susenie a predplach
Odpovedať
@penelopa Ešte treba napísať farbu!Našla som na Heureka.sk Siemens SN 25M883 ,ale má 60cm striebornú so zásuvkou za 375 E!!!!!!!!!Neskutočne dobrá cena!!!!!!!! A 45 cm Bosch od 561 E ???????!!!!!!!,že to nemá logiku netreba písať!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
@marta2610 @marta2610 len pozri kde ma tu cenu 375:)
Odpovedať
@mcdog Ono je síce pravda záleží aký máš šporák lebo tie plechy navzájom nepasujú do všetkých šporákov,ale ja mám šťastie mne sa tam zmestí na mm. 8-)
Odpovedať
http://www.klikshop.sk/produkt/candy-... mame tuto,ale nasiel som na viacerych strankach,ze umyvaniee na 70 stupnov za 60 minut...ale v navode nic take nieje.Inak navod je naprd.Nieje tam vysvetlene naco je gombik s ikonkou tablety all in 1 a naco je gombik s ikonkou lista
Odpovedať
@mcdog Je stým problém,či?Potom je na Levné elektro 389 E a vozia aj na SK. 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marta2610 No kolega s tym nemal problem.Az nakoniec zistil,ze najlacnejsi casto predavaju repas:)Alebo telefony pre taliansky,rumunsky a podobny trh...
Odpovedať
Prosím vás má niekto z vás Fagor?Aká je to značka a servis je v poho?Ďakujem 8-)
Odpovedať
@mcdog Prosím čo to je repas? :-(Ja som si druhú UMR dala na Dopyt.sk a rozdiel bol cca 80 E objednala som si ju v Bonusko.sk tam bola najlacnejšia a bola som veľmi spokojná síce trošku to trvalo,ale na dobré sa oplatí počkať.
Odpovedať
@marta2610 Už aj tých 45 je na tip top :-(
Odpovedať
@marta2610 No ono sa hlavne jeedna aj o to po predaji-v pripade reklamacie,vratenia tovaru atd....repas je uz pouzivany,ale opraveny vyrobok....
Odpovedať
Bielu ;-)
Odpovedať
@mcdog Aha tak tovar opravený to nie!Čo sa týka reklamácii teda záručný a pozáručný servis s tým nie je problém to sme tu viac krát preberali,ked niečo kúpiš aj v kamennom obchode aj cez net a sa ti to pokazí máš takú knižku kde máš napísané podľa bydliska ja napr.Žilina tak hľadám najbližší servis. 8-)
Odpovedať
@marta2610 No to bol problem s telefonom....lebo sa mu pokazil po 12 mesiacoch.A po 12 mesiacoch ti moze reklamaiu neuznat aj predajca bez odborneho vyjadrenia autorizovaneho servisu.A v pripade,ze s tym nesuhlasis,tak si to mas poslat na svoje naklady a v pripade uznanej reklamacie AS bla bla bla....lenze jemu servis zahlasil,ze to je telefon,ktory ma IMEI pre taliansky trh a nemaju medzinarodnu zaruku a tak s tym ma bezat do talianska:) A napriklad taky Einhell mal donedavna servis v Senci.Lenze uz ma iba v Karlovych Varoch-tak niekoho vidim ako si to tam posiela na svoje naklady.Alebo Bosch naradie ma servis v Cechach a aj Narex ma v Českej Lípe....ale to uz som riadne mimo....ale to len pre zobrazenie moznych komplikacii... A napr ja som mal s telekomu repasovany iPhone a zistil som to az po tom ako mi zamietli reklamaciu lebo bola poskodena doska-hned ako som ho dostal a bol som nahraty....
Odpovedať
@penelopa Zatiaľ som našla Bosch SPS 53m32 od 357 E,ale nemá zásuvku na príbor.Ozaj dievčatá ktoré máte 45 cm UMR máte zásuvku ako ste s ňou spokojné?a ked to porovnáte s kamoškou,ktorá nemá,prosím o názor.Daj si Heureka.sk alebo Bosch home.com zadaj parametre a kuk na to,však trošku vydrž ináč zajtra!!!lepší dátum nemohli dať?! začínajú výpredaje. 8-)
Odpovedať
@marta2610 Oj tak zásuvka by bola fajn,lepšia ako kôš. Počkám :-) . Moc ďakujem.
Odpovedať
@mcdog Takže dobrá rada najskôr zistiť či v tvojom okolí je servis na tvoj tovar až potom kupuj.Aj tak sú to.........nepatrí sa nadávať,však sú sviatky .
Odpovedať
@marta2610 niesom dievca,ale my mame kos na pribor a spokojnost..Teda pokial neda nasa 3 a 1/2 rocna dcerka naopak lizicky a lizice:)
Odpovedať
@mcdog To neva,že si neni dievča,ďakujem,ale lyžičky a lyžice ja dávam do zásuvky na príbor.
Odpovedať
@penelopa Kuk na obidve sú Bosch a majú aj zásuvku na príbor:SPS 85m12PE a SPS 69T42EU to si daj presný názov UMR a ti to ukáže kde a za ? ju majú.Porovnaj si ich aj na Bosch home com.sk 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?