Akú americkú chladničku si vybrať?

Americka chladnicka ktorú.Ja viem obe nic moc...Najprv som mala HAIER ze tu nie tazko sa opravuje atd.. PX 396 E CHLADNIČKA SBS PHILCO Amica FY3259.3DFBX Amica viacdverová HWAMILK4593DFBX **************************************************** 1...Som malinka nad 200cm nie. 2..Nemam hornu skrinku ziadnu.Nova kuchyna iba dolen skrine . 3.Nechem madlo ani sede ani cierna co sa otvara **iba strieborny plast 4 Bok chladnicky svet.sede.Tmavo sede nechcem. Ja chcem skor strieborny nastrek. 5 .Nuz asi v.181 az 189...a do 70cm az 72 cm siroka. ********************************************** Ja viem hluk som chcela 35 db ale to iba 206 cm samsung
Odpovedať
zdravim. Treba si vhodne nastavit filter v nejakom eshope podla parametrov a uvidite co vypluje. Ako hlavne parametre som bral hlucnost a vysku. Nay: https://www.nay.sk/americke-chladnick... A tych 70-72cm myslite hrubku? Lebo americke chladnicky su siroke cca 90cm. Madlo a farbu by sim riesil az ako posledne, pri danych parametroch velky vyber nie je.
Odpovedať
siroka iba 70cm az do 72cm viac nie. Vysoka iba 181 az 189. Ano ostatne su siroke nedam ju tu. Haier je vysoka az 200cm sice iba 37 db.Ale na chladnicke hore je obdlznik asi tak.A ja mam papagaja klietku a papagaja ide na chladnicku. Nic iba tie dve som nasla .Ale Philco je 40 db Amica je 41db Amica je 65cm siroka a vysoka 189... Nay okay planeo vsetko som kukla nic som nenasla. Ale Amica je Polsko.A Philco ma Bratislava servis.Zvazujem asi to philco,
Odpovedať
Ved to americka nay a do 70cm neni .A 4 dverova uz vobec.
Odpovedať
@agavenocka tak ty ale nehľadáš vôbec "americkú chladničku" (celá ľavá strana mrazák, a pravá chladnička, alebo opačne)... treba si ujasniť pojmy. To, čo hľadáš, je tzv. "francúzska" chladnička (hore chladnička - dvojité dvierka - jeden priestor, a dole mrazák v "šuflíkoch"). A to vo väčšine e-shopov treba hľadať cez filter "šírka" (ak je), nebývajú zvlášť sekcie ako u amerických.... A týchto je teda oveľa menší výber.
Odpovedať
@agavenocka pri takove sirce bych mozna zvazil se vykaslat na americkou/francouzkou lednici a sel do klasicke siroke lednice. Protoze 35cm jedny dvirka mi prijdou dost malo. Pokud teda duvod proc ji chcete neni ze mate omezeny prostor pred lednici. Jinak nevidim zadny duvod jit do takoveho typu zvlast kdyz mate dost omezujici kriteria
Odpovedať
@gretka2 Hladam4 dverovu sirka do 72cm vysoka do 189je mi jedno mrazak a chladnicka. Nerez ziadna folia Inox.Hluk do 38db.Nic ako uchyt vo farbe sedej.Iba cierne a nerez strieborny nastrek.
Odpovedať
Amicu by som nekupoval, nemáme chladničku, ale rodičia kúpili sporák a tá kvalita prevedenie, chróm a pod ..ani zadarmo (20r. Mora vyzerá lepšie ako toto po 2-rokoch), odporučil im to predajca ...určite nie.
Odpovedať
@agavenocka No, mate dost narocne poziadavky, niektore parametre sa navzajom priam vylucuju (sirka vs dvojite dvierka.) Ako som uz pisal, treba nastavit filtre. Zaklad je nastavit maximalnu vysku, sirku a hlucnost. filter v NAY vyhodil toto: https://www.nay.sk/kombinovane-chladn... cca 40 vysledkov. ak nastavime farbu na nerez dostanete 4 vysledky https://www.nay.sk/kombinovane-chladn... Bez madla su 3. Ale ZIADNA nema dvojite/obojstranne dvierka, vzdy iba klasicke jednokridlove: https://www.nay.sk/beko-rcna366e60xbn... https://www.nay.sk/bosch-kgn367ldf-ko... https://www.nay.sk/liebherr-cnsdc-522... skoro vsetky poziadavky su splnene hlavne co sa tyka vysky (kedze ste nizka) sirky (miesto na chladnicku je zrejme dane a vacsie nebude) a farby (vec vkusu, ake naslo aj nerezove), dokonca aj bez madla. 3 kusy na vyber, to nie je zle pri danej kombinacii. Ak bezpodmienecne trvate na dvojitych dvierkach bude uz asi nemozne nieco najst. Nie vsetko, co sa v minulosti vyrabalo sa vyraba aj teraz.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nechces kupovat nieco starsie uz pouzivane, tak budes musiet asi upustit z niektorych poziadaviek alebo ich minimalne trochu upravit. Ak ti prekaza napriklad farba, tak to sa riesit, ze si ju natries inou farbou, ale to asi tiez az po uplynuti zaruky.
Odpovedať
@yetinb Dakujem
Odpovedať
@epto @epto @epto Stale hadzete 2 dverove nudne otrepane. Uz ine chceme. Tu som mala 2 dverovu 20 rokov . Ide doba moderna .
Odpovedať
@epto @epto @epto Beko Bosh maju foli ::😛isem NEREZ to ma napriklad WHIRPOOL.Nie striekanu nie folia .
Odpovedať
Článok sa načítava...
@epto Ale dalsi ste mi chrobaka do hlavy Liebherr CNsdc 5223 je pekna .Musim zisti ci nerez a to madlo co sa otvara ci je sede alebo nastrej strieborny. Ale ako inak je pekna ....Dakujem....
Odpovedať
@agavenocka @agavenocka NEREZ ano o 20 rokov si ju dam na orandzou..ale mozno drevenu
Odpovedať
@agavenocka Tak nech sa paci 4 dverove: 2x dvere, 2x suflik, sirka 72cm, vyska 200cm, hlucnost 37dB https://www.nay.sk/haier-hb20fpaaa-am... 2x dvere, 2x suflik, sirka 70cm, vyska 200cm, hlucnost 38dB https://www.nay.sk/hisense-rf632n4wie... 2x dvere, 2x suflik, sirka 70cm, vyska 190cm, hlucnost 37dB https://www.nay.sk/haier-b3fe742cmjw-... 3 vyssie uvedene su vyssie (200 a 190cm) samozrejme su aj nizsie a take co maju naozaj 4 dvere: https://www.nay.sk/hisense-rq563n4swi... https://www.nay.sk/gorenje-nrm8182mx-... https://www.nay.sk/hisense-rq563n4si2... ale zas su sirsie s vyssou hlucnostou.. Mate prisne poziadavky 🙂
Odpovedať
Pisala som Haier je 200cm vysoka.A na chladnicke hore je obdlznik.Pisala som na chladnicku chcem dat klietku. Neviem preco Haier vsetky maju nieco na vrchu chladnicky .Ano predajca nevie co to je . Hiense 200 pisem nedociahnem iba 181 az 189cm sirsie nie . ako pisem 189 a 4 dvere a siroka 70 cm nerez Tak zase nic ach jaj .
Odpovedať
Tie posledne su krasne mam iba 77,5 cm a to este musim na stranach nechat par cm ..cize Nemam stale nic okrem Haier co ma na vrchu oblznik a je hrozne. A stale philco alebo liebherku...-len 2 dvere zase.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?