Americká chladnička Concept LA7383WH

ahojte máte niekto tento typ americkej chladničky keď aj v inej farbe ... ste s ňou spokojní ? Ak nie čo je na prd ? a čo veľkosť zmestí sa do nej čo potrebuje taká 3-4clenna rodinka( mame aj špajzu/komoru) ? Ďakujem pekne
Odpovedať
Osobnú skúsenosť nemám ale overil by som si, či sa tam zmestí plech. Lebo z obrázkov mi príde že nie a to by mi dosť prekážalo.
Odpovedať
porozmyslaj radsej nad americkou bez predelenia. Ja mam LA8783bc a idem ju prave reklamovat, lebo od novoty rezonuje na cely dom.
Odpovedať
Profilova fotka
Kolko to ma litrov? Ja len, ze sme styria a 340 l je pre nas az az.
Odpovedať
@podko neviem čo konkrétne v plechu by som tam dávala nakoľko moc mäso nejeme a koláč toľko preložím do dozicky talze to by mi až tak neprekážalo
Odpovedať
@lenkito10 chladnička 271l a mraznička 165l bude dosť či mala podľa vás ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my ju mame a sme snou veľmi spokojní. Nič jej nechýba a zmestí sa tam aj plech plny koláčov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ops, pardon, videla som v tom len chladnicku. Nova chladnicka bude mat 319l, nakupujem 1x za dva tyzdne, + zeleninu, ovocie, maso 1x tyzdenne. Zalezi na kazdom kolko toho chce skladovat. Zaujima ma, ako sa maju veci ukladat to tejto mraznicky? Kym to nebude v rovnych krabiciach, nebude to padat? Mraznicku, mame okolo 200l. Tiez zalezi na nakupoch u kazdeho.
Odpovedať
Nemam takuto, mam podobnu, ale etu. Ak nepotrebujete fakt velkostne tento mrazak, radsej si pozrite nejaku so zasuvkami. Ja som si svoju vybrala, pretoze som potrebovala co najvacsi mrazak... ale, je to fakt blbe, nieco v nom najst. Bud mam krabice, alebo veci namrazene na seba, vzadu sa tazko hlada, obcas ju otvorim a milion veci vypadne... bojim sa ju dokonca aj prejst, co v nej vlastne mam, lebo ju mam fakt narvanu a nevoslo by mi to tam spat... police v mrazaku uz radsej nie. Inak moja eta je fakt super, je trosku vacsia od vasej, ale az na ten problem s mrazakovym uloznym priestorom by som mensiu ako americku uz nekupovala 🙂 (pripadne 2 normalne vedla seba)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?