Správna poloha kanalizačnej redukcie

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim vsetkych. potrebujem zredukovat kanalizaciu ktora je pod platnou tahana v 125 na priemer 160 ktory ma revizna sachta. ta redukcia 125/160 je nesumerna a z jednej strany je tak odskok, z druhej je rovna. ako to spravne napojit? tak aby bol ten schod dole alebo aby bola dole plynula rovna strana? dakujem
Odpovedať
1
4
5
@zita19 no teda si ma pobavila,na tvoju stravu staci umyvadlo , a keby si bola na wc niekde na cerpacke Slovnaftu,ci Bille,alebo v bytovkach po slovensku kde je 55 bytov, a viac ,ci v obcchodakoch pozor ,tam som daval redukcie ja a je tam vsade napisane :Racte male hovna srat ,lebo velke nechce voda brat.No ale ak jes sosovicu a gastany ,tak moze byt aj protispad...Ozaj tie dediny su od Kosic az po Bratislavu ,Aspon sa uvozis.A robim to od roku1986 , a sukromne od 1994 ,este som nebol nikde prepchavat a zapajal som uz aj hajzel kde bolo nasrate...tak tak ,faxujte,mudrujte a nie za Vam pride zapojit zachod nejaky co to rok robil v madride a casablanke -daralbajda...
Odpovedať
@daralbajda si nevies predstavit co z mojej ocarujucej zadnice moze vypadnut. Ale ja za kazdych okolnosti kadim s noblesou. Vsak som dama, kurna ;-) No ale dobre pochvalil si sa. Si skuseny, montoval si hajzliky kade tade. Nie, nechcem tym znevazovat tvoju profesiu, ja k ludom, ktori sa zivia pracou svojich ruk alebo pouzivanim vlastnej halvy mam hlboku uctu, lebo zazila som na vlastnej kozi aj jedno aj druhe. Ale tebe chyba jedno. Pokora a respekt. Celu tuto debatu vedies ako majitel patentu na jedinu spravnu pravdu. Inac by si sa tu nenafukoval ako moriak, ale zapojil sa do debatky inym stylom. Ale co uz, nie vsetci sme vesele a bezstarostne natury. A poniektori sme veseli a beztarostnz od prirody, nam netreba ani fet aby sme sa potesili, zabavili. Nam staci aj takato vesela debatka o hovne na cete :-D A daj si aj ty gastany. Cokolada je dobra na nervy a tie v horkej cokolade su naozaj vyborne. Po takej cokoladke sa ti aj ta redukcia co je vlastne expanzia, inym menom prechodovy kus bude zdat uplne ale uplne nepodstatna a mozno prides na veselsie temy
Odpovedať
@zita19 dal som si 3x budvar12 a 25 dkg sunky ,horcicu a jeden maly chlieb , tak dobru..4.55 vstavam,cakaju ma spolupracovnici a zas zachody.. zacina ma to deprimovat..
Odpovedať
@daralbajda mal si si dat daco poriadne. Budvar je sice komplexna potravina ale ani tych 25 deka sunky to nezachrani. Ked budes po poriadnom gulasi, tak sa ozvi. Bude s tebou vacsia zabava ;-)
Odpovedať
@zita19 :-D :-D Tak dávaš boľševikovi 1-2 rokov? Myslíš že to stačí?? A možno že sme mu dali veľa :-D 8-)
Odpovedať
@zita19 Napadol ma jeden vtip,/ neboj ništ sa mi nestalo/ ktorý Ti musím napísať, lebo "nezaspím"...Chlapík prišiel do lekárni že je silne prechladnutý-kašle..Lekárnička mu podala GUTALAX..a on na to že veď to nie je na kašel!!! Ona na to...dajte si to pol fľašky a skúste zakašlať.. no "3x budvar12 a 25 dkg sunky ,horcicu a jeden maly chlieb" je niečo podobné :-D :-D nemá čo WC upchať ale poriadne vyčistí.... :-D :-D :-D
Odpovedať
@technik007 pocuvaj , za 1,5 roka idem do dochodku,normalneho...
Odpovedať
1
4
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?