Ako upchat kanalizacny "vstup"

Zdravim, V pristavbe rodinneho domu mi robotnici spravili 2 vstupy(vyvody) na odpad, ktore idu do spolocnej rury. (aj ked som chcel iba jeden, ale ved zaslepim) Dom sa dokoncil, jeden vyvod sa pouziva na odtok z kuchyne, druhy mal byt zaslepeni kurenarmi pri pokladani podlahoveho kurenia. Vzhladom na to, ze mi aktualne smrdi zastrcka, ktora je pri nom, asi nebol. Riesim teraz dilemu, ze ako ho efektivne zaslepit. Rozmyslam, ze vykopem jamu, kde sa nadpaja na koleno, odpojim ho. Neako tam napcham ruku s neakym sitkom a toto sitko potom zapenim so studnicnou penou. Nie som si uplny isty ci to bude mozne, poznate prosim neaky iny sposob ako by som mohol vyriesit tento vonavy problem? Dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@daro22 - ten nezaslepeny odpad ide v tej stene niekde okolo zasuvky hore? Najjednoduchsie je rozmontovat zasuvky (zhodit istice) a pozriet v okolo. Asi budes musiet rozbit stenu (ale to a da opravit) a dostat sa k rurke-> das viecko a cau. Vyspravis sadrovym tmelom, ak teda nemas nejake speci omietky :).
Odpovedať
Zial, nie je v stene, ale trcal z podlahy. Kde ho majstri zrejme len zakryli so systemovou doskou na podlahovku. Naklady 30 centov a 2 minuty roboty sa zrejme zmenili na robotu na par dni a hlavolam... Myslite, ze ked zatmelim v zastrcke chranicku/ kazdy pripadny otvor cez ktory by to mohlo ist, pomoze to? Nezacne to len smrdiet cez neaky iny otvor?
Odpovedať
Profilova fotka
@daro22 rozmýšľate správne, odkopať, do trubky navrtať 2 cm ovor, napchať sáčok a fúknuť penu. do sáčku treba dať pár kvapiek vody
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?