Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Zdravím, prišiel som si po radu resp inšpiráciu. … @peter_zvanda zhrňovacie, alebo lámacieOdpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Zdravím, prišiel som si po radu resp inšpiráciu. … @peter_zvanda Zmenšiť otvor o cca 15 - 20 cm a dať tam posuvné dver na stenu.Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Zdravím, prišiel som si po radu resp inšpiráciu. … @peter_zvanda žiadne. Ale ak, tak svetlík na jednom/druhom boku na rozmer 90cm dverí.Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Už som vyriešil môj problém. Otázka už len koľko … @peter_zvanda daj potom vediet kolko :)Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Už som vyriešil môj problém. Otázka už len koľko … @peter_zvanda kunaj tvoj problem nevyriesi. Skor sposobi dalsi ;)Odpoveď na príspevok od martiiino:
@peter_zvanda kunaj tvoj problem nevyriesi. Skor … @martiiino ani nezačne pretože mi odpísali že nemajú na mňa čas 🤷Odpoveď na príspevok od martiiino:
@peter_zvanda kunaj tvoj problem nevyriesi. Skor … @martiiino Prečo? Nerýpem, len som zvedavý, v čom je s nimi problém.Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
Už som vyriešil môj problém. Otázka už len koľko … @peter_zvanda no hentake dvere, to asi nebude lacna zalezitost. aj ti to niekde nacenili uz?Odpoveď na príspevok od bubioso:
@peter_zvanda no hentake dvere, to asi nebude lac… @bubioso Mám cenovú ponuku z JAF. Nakoniec budú jednokrídlové a cena cca 750e nepamätám teraz presne koľko.Odpoveď na príspevok od peter_zvanda:
@bubioso Mám cenovú ponuku z JAF. Nakoniec budú j… @peter_zvanda Ja by som do toho otvoru vsadil 2-krídlový element. Jedno krídlové dvere 80cm a druhé krídlo by bolo aretovaný svetlík. Teda pri bežnom používaní by to boli akože jednokrídlové dvere, no v prípade potreby by si odístil krídlo so svetlíkom a otvoril. Takto by Ti vznikol takmer plnoprechodový otvor. Myslím že do 1000 € by si sa mal vmestiť v pohode. Osadíš si to hravo sám.