Má niekto skúsenosti s interiérovými dverami Goldea?

Profilova fotka
Kvalita,dodacie termíny....chceme si ich objednat,tak preverujem názory...
Odpovedať
Profilova fotka
my ich mame , dokonca aj vedlajsi novy dom a to sme sa nepoznali, cakali sme sice dlho ale oplatilo sa! mam aj v albume kuk. cena je tiez super zistovala som vtedy vsade, hovorim az na tu lehotu dodania su uplne paradne, milujem ich
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
chcela by som sa i ja podeliť o skúsenosti z danými dverami. nakoľko aj niektorí mojí susedia ich majú a dopadli podobne,tak je to názor viacerých. dlhá dodacia doba 10 týždňov,ktorá nie je dodržaná,dokonca suseda si ich objednala už minulý rok a nemá ich kompletné doteraz,kompletované na viac krát,kvalita nič moc. nízka cena nízka kvalita a preto by som sa nedala zlákať nízkou cenou. Doporučenie: VYHNITE SA Z ĎALEKA TEJTO FIRME A VYBERTE SI INÉHO DODÁVATEĽA !!!!!!
Odpovedať
monika09876, preco hovoris za susedov? pozri prispevok nad tvojim a tam je uplna spokojnost.
Odpovedať
prečo na nu útočíš? máš tie dvere sám doma? ja ich mám !!!!!! je to čínsky šrot!!!! tiež som sa nechal zlákať nízkou cenou a zľavou.
Odpovedať
dvere mam doma, cakali sme 16. tyzdnov, dvoje hned po montazi reklamovane, od juna este niesu stale vymenene 8-( , napriek okamzitej reklamacii!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ja tiez nemozem nic tymto dveram vytknut :) my sme nastastie nemali, ziedne problemy. tieto dvere nam odporucil sused, ktory sice musel jedny dvere reklamovat, lebo pocas prevozu boli poskodene, ale co sa tyka reklamacie, boli dost ustretovy a dostli docasne dvere. my sme na zaciatku zvazovali polske dvere, ale ked sme ich videli nazivo v predajni, tak nas to rychlo preslo... takze, co sa nas tyka mozem odporucit. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dvere goldea najväčší šit ,aký som kedy videl, priviezli dvere prehnuté ako luk, doba čakania smiešnych 16 týždňov ]-( , už by som si ani šrúbiky neobjednal, jedny som dal hned na reklamáciu a som zvedavý ako dlho budem čakať
Odpovedať
Profilova fotka
Zla firma..zle dvere. Po troch mesiacoch od objednania nám prislo 6 zo 7 dveri poskodenych. Bolo to robené na mieru, pričom časti zárubne neboli všetky odrezane. Dodavatel povedal, ze dvere su v poriadku, ved co, ze su poskrabane, folia puknuta, sklo sa hybe, je na nom lepidlo a pena, zarubne su do obluka, posuvna lišta je zle odrezaná....a vraj taketo mensie nedostatky sa riesia zlavou. Firma a konatel vyzerali seriozne, avsak po reklamácii nastúpila z ich strany arogancia. Dvere sa pohybovali v takej strednej cenovej kategórii, neboli najlajcnejšie, prístup firmy nás veľmi sklamal. Firmu neodporúčam v žiadnom prípade!
Odpovedať
vyhnite sa firme goldea veľkým oblúkom viem čo sú to za dvere a zárubne ak mate niekto objednane tak si dôkladne prekontrolujte lebo na každej zárubni a dverách je niečo poškodené kľučky sú nikdy neni aké majú byť dvere poškriabanie, obité, prehnuté, krivé.treba si to riadne prekontrolovať lebo tieto chyby oni retušujú voskom. Neodporúčam firmu goldea z vlastných skúsenosti videl som čo montujú a predávajú. Pekný bordel ktorý by nemal ísť na trh ale do kotla.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak maš záujem o kvalitné dvere za rozumnú cenu odporucam ti Atvyny CPL Laminát je tam široká skala dekorov a cena výborná plné dvere aj zo zárubňou ti viem ponúknuť 180€ s DPH ak más otázky kontaktuj ma a poradím ti co sa oplatí a čo nie !!
Odpovedať
no nie najlepsie referencie...ja som to riskla pretoze tie dvere su jednoducho ine, ani jedny dvere ma tak neoslovili a nelutujem...meskali to ano ale isla som do toho s tym vedomim A SUPER...verte je to nieco ine ako to vsetko dokola...sme spokojni... velmi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
vobec som nemal v umysle sem vypisovat ale....kupoval som dvere v BA-bol som na predajni kde maju v ponuke cez 10 znaciek medzi inymi aj tu vasu Goldeu a teraz uz aj moju-jednoducho ma nic ine tak nezaujalo a absolutne mili ochotni a profesionalni ludia-hlavne ta pani veduca-to sa uz dnes tak casto nevidi a to som snad obehol vsetky predajne dveri v BA...drzim palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Vyhnite sa firme na 100 metrov .Zo začiatku pri objednavani ustretovi a milí.Vysledok:dodanie dverí po 18tyzdnoch,na dverách uvoľnene skla,na jedných sklo rozbitie,balíky so zarubnami nekompletne,úplný polotovar!Pri reklamacii zo strany majiteľov neskutočna arogancia s akou som sa ešte nestretla.Dovolim si tvrdiť,že sú to obyčajní klamari,podvodníci a smejdi. Používanie oplzlych slov,nie je môj štýl ,hoci by si títo tzv.podnikatelia celkom zaslúžili.Moje dvere určite skončia za pár mesiacov na zbernom dvore a chcem veriť ,že aj menovala firma .
Odpovedať
Profilova fotka
boooze preco som ja tieto recenzie nenasla skorej :( dvere mame doma...uplne zle rozmery vyrobili, kvalita za tu cenu by sa dala.....ale proste sa nedaju pouzit....dodacia doba namieso 10-12 tyzdnov skoro pol roka...reklamacia spisana, dali na vyber, vratit peniaze alebo nove dvere..ale po tej negativnej skusenosti dakujem neprosim, pridu si ich zobrat na vlastne naklady a vratia nam peniaze...ale uverim az uvidim!!! sklamana som z nich maximalne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj cicka 193, mne boli dvere po 5 mesiacoch cakania namontovat vcera. som sklamana, za montaz som odmietla zaplatit ked som videla "finale". dvere su komplet zaplatene (bez montaze) a teraz neviem ako postupovat aby som docielila to co ty, teda vratenie penazi. (uz sa to uskutocnilo vobec?) objednala som zasuvne dvere do puzdra, a myslim ze sa mozu povazovat za nefunkce ak medzi hornou zarubnou a samotnymi dverami je medzera 2,8 cm. Ved naco su mi dvere ked po ich zatvoreni vopcham ruku do vedlajsej miestnosti? to som si tam mohla dat zavesit rovno plachu! skoda ze zrusili na markize lamparen, som rozhodnuta ze by som tam dala prispevok. dakujem za radu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dvere do nášho domu sme hľadali dlho, ale až nostalgický typ dverí Goldea sa nám naozaj páčil. Štýl, farba, spracovanie. Dodacia lehota bola dlhá a ako píšu aj iní, nakoniec ešte dlhšia. Dnes ich máme doma a páčia sa nám stále viac. Ani jedny dvere neboli pri dodaní ani ohnuté, ani poškriabané. Špeciálna konštrukcia celopresklených dverí dokonca umožnila vynikajúce osadenie vitráže a tieto dvere sú fakt nádherné. Nemali sme problémy ani s montážou. Pán Vanek a jeho kolegovia nám zárubne aj dvere okamžite po dodaní namontovali.Kľučky sme si kúpili inde, ale aj tie sme si nechali osadiť nimi. Prajem všetkým, nech sú spokojní a majú z dverí radosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?