Kde kúpim sklenené dvere v Košiciach?

Rozhodli sme sa dat do bytu sklenene dvere - jedny posuvne za stenu a druhe otvaracie, no zhaname nejaku firmu v Kosiciach.... Zatial sa mi zda, ze s posuvnymi sklenenymi asi bude problem a hlavne zatial nachadzam dodavatelov hlavne mimo KE :( Nemate niekto skusenost alebo vedomost o Kosickych firmach, kde ich zozeniem? Dakujem krasne za kazdy tip :-)
Odpovedať
ziadne rady na sklenene dvere :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem dat len tip - v Presove - nie je to tak daleko - je firma na Slovenskej ulici, ktora robi originalne sklenene dvere.
Odpovedať
Dakujem! :)
Odpovedať
@danyla Myslím,že fy Venisklo na Južnej triede v KE by Ti v tom vedela pomôcť. My sme si tam dávali robiť bezpečnostné pochôdzne sklo ku krbu a tiež sme sa pýtali na sklenené posuvné dvere,kt.chceme dať v budúcnosti do prechodovej chodby. Ak povieš, čo chceš, urobia Ti cenovú kalkuláciu-
Odpovedať
Perfektne, dakujem 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Vyrábaju to priamo v Prešove firma Glasko, majú veľký vyber skiel aj kovaní a dobre ceny ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
AGC TATRY a.s,Osloboditelov 68,Kosice,my sme si dali robit sklenene dvere-sklo je bezpecnostne ,mame ich uz skoro 3 roky,super zatial.
Odpovedať
Urcite nie CN Plus sladke reci pri objednavke a realizacia na urovni amaterov, nedokazu ani zamerat poriadne otvor a potom sa tvaria ze je to vasa chyba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?