Posuvné sklenené dvere od Bogemont Banská Bystrica

Máte niekto posuvné dvere sklenené od Bogemontu - prosím o referencie
Odpovedať
Profilova fotka
@plys ahoj, podarilo sa Vam ziskat referencie, pripadne mate aj vlastne skusenosti? Ja nad takymi dverami tiez uvazujem.
Odpovedať
@tyta ahoj.komunikovala som s nimi ohladne cenovej ponuky.cena nebola problem.majitel firmy mal podmienku 70%z ceny zaloha dopredu.tak to sa mi este nestalo,ziadny solidny obchodnik nepyta zalohu v takejto vyske.a vobec opatnost pri zalohach je na mieste.u nich sme dvere neobjednali.ale bude vystava v nitre a je prave moznost ziskat kontakt aj na dalsich predajcov.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam pred tyzdnom spominana firma montovala sprchovy kut a maximalna spokojnost.Tiez sme platili zalohu v spominanej vyske a nebol ziadny problem,Urcite budeme od nich v buducnosti brat aj posuvne dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my sme si tie posuvne sklene dvere nakoniec objednali a som spokojna. Vyborny pristup, seriozna komunikacia, nevadila nam ani zaloha v spominanej vyske. Hovorili o dodacej dobe 4 tyzdne, nakoniec nam ich namontovali za necele 3 tyzdne. Uvidime, ako budu fungovat, ale snad budeme spokojni aj v buducnosti. Za seba mozem urcite odporucit!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zálohu pýtaju aj iní.. Ja mám sklenenú priečku a posuvné dvere z Nitry od glassdesign.sk a 60% záloho vopred mi bola vysvetlená ako nutnosť vzhľadom na výrobu na mieru (dáva logiku)... nakoniec aj u nás všetko na 100% dopadlo, max spokojnosť s prevedením a cena neporovnatelná oproti konkurencii...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
firma už dnes pôsobí pod obchodným názvom Geri s.r.o.
Odpovedať
Viete sem dat aj fotky tych vasich sklenenych posuvnych dveri? Ja tiez planujem velke posuvne dvere az po strop a neviem aka firma taketo dvere realizuje.rozmer by som mal 2600x1750 (v,s) a zasuvali by sa do puzdra, lebo inak sa mi to neda zrealizovat.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?