Ahojte🙂Strechači, prosim poradte mi pri výbere zvlhcovaca vzduchu. Zvažujem ultrazvukový. Vraj su aj také, ktoré nevytvárajú biely povlak v miestnosti, no o cene nemam ani podtuchy. Da sa vybrat nieco dobre do 100€? Samozrejme, ze uvítam aj lacnejsí🙂Vdaka za rady
Oživím trochu túto tému. Kde mate umiestnený zvlhčovač vzduchu?
V odporúčaniach od výrobcov som sa dočítal, že nemá byť pri dverách, pod oknom, na nábytku. Ideálne na zemi ale nie na drevenej podlahe. V spálni tých možnosti nejak veľa není, tak kde do frasa ho dať?
@zita19 Ja len preto, lebo pred týždňom som ho postavil vedľa posteli na skrinku (niečo ako nočný stolík) a ta studená para mi stekala rovno ku hlave a už cítim problém s dýchacími cestami.
@ruren v detskej mám na parapere, zapinam ho cca 2-3 hod. Pred spaním. A v spálni na taburetke vedľa nočného stolika. Tiež ho nemám zapnutý celú noc, pretože som mala rovnaký pr oblek ako ty..hneď prechladnute dutiny.
@cernusik Už som to vyriešil. Kúpil som dnes v KIKA okrúhlu rohožku a postavil som ho na zem. Tak že bude podľa odporúčania výrobcov na zemi a nebude na drevenej podlahe.