Žalúzie, rolety, záclony verzus japonské steny

Profilova fotka
Poradte, co dat na okna, kedze zaluzie klasicke nechcem,( sada na to neustale prach a ta udrzba) co mate doma a s cim ste spokojne a co odporucate?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako profi Vám viem poradiť, že dnes bežia rímske rolety. Na našom e-shope šijeme tkaniny na systémy, ktoré držia na suchom zipse a bez problémov sa dajú prať. Aj záclony sú stále "in", pretože určite zútulnia interiér a dekorujú aj okno. Je dôležité zamyslieť sa, či potrebujete okno len dekorovať alebo potrebujete aby tkaniny mali účel zatemnenia, aby Vám neprepúšťali svetlo. Kombinovať sa dá aj rímska roleta so závesom, aj záclona so závesom, záclonová roleta + záves, šijeme aj japonské steny - všetko na mieru. Doladiť si môžete potom aj dekoračné vankúše, obrusy a pod. Skúste sa inšpirovať na našom e-shope a ak máte nejaké otázky, napíšte. Radi poradíme :) Posielam pár ukážok našich produktov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@bmimuska ahoj. ja som tiez nechcela klasicke zaluzie pretoze ako hovoris ten prach na nich , to je na hodiny a hodiny utierania .. myslela som si ze zaclony a zavesy uz vysli z mody ale nakoniec ma pani v jednom bytovom textile presvecila ze ked si to clovek da usit podla svojich predstav a poradia mu bude to vyzerat uplne super vobec nie nemoderne ... takže ja som si popozerala ponuku a potom som volala sem http://www.unitex.sk/index.php?lang=s... .. s tým že som mala predstavu o farbe a aj vzore. pani mi pomohla ako si vyratat vsetky potrebne rozmery a potom som si to dala usit na mieru a prislo mi to postou... poviem ti som spokojna, zaclony rychlo zhodin bud vyprasim alebo operiem, vyschnu sa rychlo .. vyberala som jednuduche jednofarebne motivy. no a tie steny a rolety a tak vyzera to vsetko dobre ale ked sa ti tam ten patent pokazi alebo tak si nahrata pretoye to mozes dat sit odnova .. najma ja si to pri detoch neviem predstavit ze to vydrzi zatahovanie kazdy den niekolkokrat ...
Odpovedať
zrušila jsem žaluzie a budeme mít rolety , do dětských pokoju a ložnice ty zatemňovací, do zbytku bytu světlé…jsou omyvatelné vlhkým hadrem takže udržba se dá. chtěla jsme plisse, ale cena nás odradila.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť, ktorá firma robí dvojfarebné horizontálne žalúzie? Ďakujem za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?