Japonské steny verzus vertikálne žalúzie. Ktoré viac tienia?

Profilova fotka
Prosím o názory, neviem sa rozhodnúť medzi vertikálnymi žalúziami alebo japonskými stenami. Ktoré viac tienia? Cez vertikálne žalúzie nevidno dovnútra a cez japonské steny ano? Pri japonských stenách máte aj žalúzie? Ďakujem :-)
Odpovedať
mame vyse 10rokov vertikalne,uz by som ich nechcela,a rozmyslam opat nad zaclonami a zavesmi,mas este moznost ak chces uplne tienit su take zavesy zo special.latok,mnohe katalogy ich ponukaju,urobia ti tmu,nepustia teda aj tolko tepla,len su o cosi tazsie
Odpovedať
Profilova fotka
Vertikalne zaluzie pre mna posobia ako v kancelarii, takze tie by som si domov nikdy nedavala. Skor sme to riesili neprehladnym zavesom, ktory zatiahneme kedykolvek chceme a je to kazdopadne krajsie k nasmu stylu. Mame tiez horizontalne zaluzie v inej miestnosti, ale vobec nie som nadsena, lebo prach sa z nich velmi tazko odstranuje (nase sa nedaju zlozit celkom, takze ani nijaky rucny cisic dokladne nepomoze). Takze sme nakoniec na tie horizontalne zaluzie dali i roletky, ktore zatienia dostatocne a su mensimi hltacmi prachu (samozrejme, zalezi na materiale, u kazdeho vyrobcu to moze byt ine....).
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?