Vstavané skrine a výmena elektrických obvodov

Máte s tým skúsenosť? Ide to aj bez toho, aby museli sekať staré drôty vo vnútri skríň? Mám z toho nočnú moru :-( Nič také nás našťastie nečaká, no bývame vo vyše 30ročnom byte a sú tu ešte staré hliníkové obvody. No a ak by som vedela, že to ide nejako alternatívne - okolo skríň viesť, tak by som bola kľudnejšia.
Odpovedať
u nás to elektrikár kládol do podlahy... ale z toho brúsenia a sekania drážky do dlážky bolo toľko prachu (hoci mal aj odsávačku) že už by som si to nechcela zopakovať... :-|
Odpovedať
heni, no ak by sekal do steny, nebolo by to rovnako prasne? my mame plavajucu, musel by to sekat este aj do betonu? neviem, aka vrstva ta plavajuca je.
Odpovedať
ak mas plavajucu podlahu ,staci len vymenit obycajne okrajove listy za original elektro listy k podlahe a mas to vyriesene bez sekania. v takej liste sa daju potiahnut az 4 kable ..napr 2ks 3x2,5 a 2ks 3x1,5 cize nieco ako dva zasuvkove obody a dva svetelne ...
Odpovedať
ja som mala pôvodne lino, takže lino bolo treba vytrhať (lebo bolo poctivo prilepené), potom vybrúsiť taký riadny jarček pre káble, položiť káble a zaliať jarček betonom...pretože to bolo "priamočiarejšie" ako obchádzať (v mojom prípade) nielen vstavané skrine ale aj dvere a taký panelový výklenok... ale pri plávačke by bolo iste lepšie jusilove riešenie a potom príležitostne to možno šuchnúť do podlahy, ked budete plávačku meniť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?