Skrinka s posuvnými dvierkami

Ahojte, na WC máme takýto "výklenok", ktorý je hneď za dverami, čo neumožňuje dať tam klasické dvierka na otváravých pántoch. Neviete mi niekto prosím poradiť či neexistuje nejaké posuvné kovanie, ktoré by sa dalo použiť? Už som to riešil aj so stolármi, len sa im nad tým nechcelo asi veľmi zamýšľať keďže povedali, že to nejde. Osobne by som si predstavoval do výklenku osadiť iba samotné poličky bez bočných stien, to by problém nemusel byť. No do výšky obkladu by som chcel aby poličky boli zakryté dvierkami, Ak viete o nejakom kovaní, ktoré by tento problém riešilo, poprosím priamo link. Ďakujem pekne za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@joseph27 sirka toho kuta? vyzera to mega uzke, takze ja by som to tiez nechal na police. vyska podla veci ktore tam chces skladovat (metla/vysavac, prasky, rocne zasoby toaletaku...atd).
Odpovedať
Profilova fotka
1 dat dole korpus s dvierkami otvaravymi k dveram ked zavres dvere v pohode otvoris 2 ked posuvne treba ich niekam posuvat to znamena ze pred obklad a z to treba horne vedenie takze vznikne policka na kolajnicu.
Odpovedať
Profilova fotka
kolko to ma? podla fotky by som to tipoval na nejakych 25 cm? riadne uzke to vyzera
Odpovedať
@mgx šírka je cca 34cm a hĺbka 30cm. Väčšie veci tam veľmi nechcem mať, ale proste drobnosti ako toaleťák, dámske potreby, možno nejaké čistiace prostriedky. V otvorených policiach by možno mohli byť nejaké dekoračky. @wlodymyr 1 korpus s dvierkami by bol riešením, ale asi by ho tam bol problém dostať, resp. nemohol by sa vložiť, už zložený, ale musel by sa nejak poskladať na mieste, pretože už zavadzia zárubňa. Tiež by to ešte o nejaké 4cm zúžilo už tak úzky priestor, takže by som radšej dal iba poličky bez korpusu 2 pri posuvnom riešení rátam s tým, že jedna poličky musí byť "hlbšia" o tú vodiacu lištu. Práve tú som sa snažil na webe nájsť. Samozrejme by som chcel aby dvierka boli napasované tak aby tesne "lízali" obklad, nech to zbytočne veľa nevytŕča. vďaka
Odpovedať
A čo tak roleta?
Odpovedať
A roletka by nebola riesenim?
Odpovedať
@niki969 môžem poprosiť link alebo foto ako to asi vyzerá? Ďakujem
Odpovedať
@joseph27 Taketo nieco som myslela, ale dala by sa dat asi aj obycajna textilna
Odpovedať
Teraz ma napadlo, ze mozno aj predokenna zaluzia by sa dala pouzit a bolo by to mozno dostupnejsie riesenie. Ale to su len napady, osobnu skusenost nemam 😏
Odpovedať
@joseph27 takto nejako: https://www.modrastrecha.sk/catalog/v...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?