Skatula na elektroinstalaciu

Ahojte, boli sme nuteny nad WC a kupelnou otvorit skatulu na elektroinstalaciu. Zial, museli sme dat dole cast stierky. / Ideme robit dvere, preto sa musime rozhodnut, co s tym. 1. nastierkovat celu cast nanovo - dizajnovo fajn, 2. zatriet len kruh - dizainovo nic moc, 3. nieco ine - dat nad dvere nejaky kus stierky na stred v tvare obdlznika? 4. nejakym inym dizajnovym prvkom to zakryt - len akym? Aky je Vas nazor? Dakujem, Igor.
Odpovedať
@igorf to je novostavba? Ja osobne do novostavby nedavam odbocne krabice. Vsetko spojene za vypinacom/zasuvkou. Ale ak to mate uz spravene takto, urcite nezacapat so stierkou. Malo by to byt pristupne. Tym padom priznane...
Odpovedať
@megdesign Rekonstrukcia, zakryli sme to; len to bolo treba rozobrat kvoli jednemu kablu na ventilator :(. Neviem, nepaci sa mi to, zvlast na drsnej stierke :(.
Odpovedať
Prepáč ale tomu elektrikárovi alebo kto to robil tak ruky odťať!!!!! pretože ak to bola rekonštrukcia a predpokladám že aj nové el.vedenie a tým pádom sa to už NERIEŠI odbočovacími krabicami ale ako píše @megdesign v hlbokých krabiciach na vypínače alebo zásuvky...Takto to potom dopadne...Ja by som začistil okolo krabice stierku a dal by som len dekel, pretože ak to zastierkuješ a budeš maľovať zatečie Ti do krabice a za chvíľu môžeš zase rozobrať lebo WAGO budeš mať total hrdzavé!!!!! Takže by som to prekryl nejakým /alebo nejakým nenápadným predmetom/ obrazom a hotovo.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?