Aké elektrospotrebiče majú európsku záruku?

Profilova fotka
Ahoj, ideme zariadovat kuchynu, ale spotrebice strasna suma, tak zistujem ako to vyriesit za menej peniazkov. Pocula som ze v Madarsku sa oplati, ale kupovat treba znacky s celosvetovou alebo celoeuropskou zarukou. taku by mali mat AEG. viete poradit ktore znacky este? ako je to potom s odbornou instalaciou? kto nam ju urobi, ak si pre tovar pojdeme osobne? budem vdacna za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nikto neporadi? |-| co takto Bosch?
Odpovedať
Ja mám Bosch umývačku a spokojnosť. Od AEG mám indukčnú varnú dosku (AEG HK 654200 XB )-> super! a kúpila som ju za 480 EUR cez internet. Neviem ako vyjdu spotrebiče v HU ale ja som všetko kúpila cez internet tu a za rozumné ceny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wrzteq tieto dve znacky preferujem aj ja, ked clovek do toho vrazi tolko penazi, tak nech je to kvalitne. andreashop? ;-)
Odpovedať
@danula_ch ja som s andreashop mala zlú skúsenosť, po 2 týždňoch od objednávky nevedeli kedy tovar príde a či vôbec príde, zbytočne som čakala, tak som to zrušila a objednala každé inde, podľa ceny: obchod obchodov, elektrodepo, OC Košice, tpd, bestcena - všade absolútna spokojnosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch Neviem, ci ti pomozem, my kupujeme casto v madarsku, ale zial sme taketo typy elektrospotrebicov este nekupovali. Podla mna je to individualne, mozno ti niektore firmy vyjdu v ustrety, mozno ak su medzinarodne, tak ti skontaktuju nejakeho montera zo slovenska. aj ked si to neviem uplne predstavit..ale dalsia vec, mozno ak by ste boli pre nich zaujimavi zakaznici, ze by ste si kupili viac spotrebicov naraz, tak by aj vyslali niekoho priamo z madarska. Alebo to potom risknut a skuste si to namontovat sami. Neviem o ake spotrebice ide, ale vsak klasika - pracka, rura, chladnicka, na to netreba odbornu montaz...
Odpovedať
Profilova fotka
@wrzteq v andreashope maju super ceny, ale je fakt ze ked nestihaju, tak neinformuju o zmenach, nedvihaju telefony.... @blondiee83 ja sa len bojim ze je potrebna odborna montaz aby sme neprisli o zaruku. ale vcera som si porovnavala ceny u nas a v madarsku a akosi to vychadza rovnako, ked pripocitam cestu, tak je to dokonca este drahsie. no neviem ci sa ceny az tak zmenili, pred rokom to bol ovela vacsi rozdiel, teraz sa to uz neoplati :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?