Má niekto práčku vo vstavanej skrini?

Ma niekto z vas skusenost s umiestnenim pracky do vstavanej skrine (samozrejme na tu podlozku pod pracku tlmiacu otrasy)? V domceku, o ktory mame zaujem, je moznost na dolnom poschodi previest cez stenu od zachoda odpad a schovat ju tak do skrine na chodbe, ktora so zachodom priamo susedi... Je to vhodne/mozne/bezpecne? Dakujem za kazdy nazor ;-)
Odpovedať
@tulka3 Ahoj, my budeme mať práčku v skrini. Zatiaľ je ale všetko v štádiu príprav.Vstavaná skriňa susedí s kúpeľňou.
Odpovedať
Ahoj aj ja planujem pracku do skrine v kupelni a dufam, ze to bude v pohode. :-)
Odpovedať
mna by zaujimalo, ci sa da umiestnit takto pracka aj ak vedla nie je kupelna a priecky kde by bol privod vody atd su obycajne tenke priecky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte, ja to takto budem riešiť, práčka bude na chodbe, chcela by som ju schovať do skrine, ako ste to vyriešili vy?
Odpovedať
My sme v ramci rekonstrukcie pracku z kupelne vysahovali a vyrobili priestor pri kupelni cca 90 š x75 h . Manzel vyrobil roletove dvere (take ako byvaju skrinky kuchynske) takze je to pekne uzavrete. Este vyrobi nad pracku police na rozne pracie a cistiace prostriedky ;-)
Odpovedať
Ja mam pracku vo vstavanej skrini. Nerobi mi to ziadny problem. Idealne je mat moznost hlbky skrine viac ako 60 cm, aby ste mohli mat pootvorene dvierka na pracke kvoli vetraniu. Ja som si kupila pracku urcenu na vstavanie, ta nepotrebuje pod seba ziadnu podlozku, nevadia jej police v jej tesnej blizkosti a "nebeha" mi po skrini. Ja som odporca voci prackam v kupelni. Takto mi to vyhovuje, mam ju v podstate hned za vstupnymi dverami, kos na pradlo mam pojazdny s kolieskami. Mozem takto lahko pradlo vonku vytriast a hned aj zavesit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Neviete ze ci treba kupovat potom pracku na vstavanie, ak ju chcem tiez zavriet do skrine? Mohla by byt aj obycajna pracka v skrini? Nebude mi potom skakat cela skrina pri zmykani a prani?
Odpovedať
my máme vstavanú pračku v kuchynskej linke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?