Pojazdné boxy na náradie

Profilova fotka
Zdravíčko vo spolok, chcel by som sa opýtať že aké máte skúsenosti s pojazdnými boxami na náradie. Mne sa páči hlavne značka Stanley modely dám do obrázku ;-) Čo sa týka použitia tak je to hlavne na hobby prerábky keď si proste robíme niečo v dome v byte na chate a tak. Ide hlavne o to aby som nemusel nosiť napríklad 5 boxov ale len 2 škatule do auta a mám všetko po ruke. Ďakujem za vaše názory a skúsenosti :-)
Odpovedať
V bývalej práci sme mali tento, tiež od STANLEY. bol ideálny v tom, že sa delil z dvoch častí: 1. Klasický kufrík na náradie 2. Úložný priestor (podvozok) s kolieskami Bola to výhoda hlavne preto, že na samotnú stavbu od autá a rovnako aj po stavbe sme ťahali box na kolečkách, na vrch sa ešte vždy niečo zmestilo (kufor s manometrami, predlžovačky, výveva) Na samotnom mieste činu sa to rozpojilo, kufrík sa dal vyhodiť napríklad na lešenie a kolegovcom zostal podvozok dole na zemi. Obe časti boli narvané náradím, materiál vydržal aj nejaký pád, celok poslúžil dokonca aj ako provizórny ponk 😄 (keď bolo treba vŕtať, vystrihnúť plech, vymerať a zaznačiť niečo a pod.) Jediné mínusy boli kolieska - po nejakej dobe zostali “čapaté” a zadrhávali sa, ale to malo z veľkej časti na svedomí spôsob používania a preťaženie zo všetkého toho vercajchu. Další mínus bola osobne pre mna rukoväť, mám necelé dva metre a bola na môj “vkus” dosť nízko 🙂 Inak super vec, do budúcna si ho kúpim aj ja domov.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam KUPPER z hornbachu a sklada sa z velkeho kufra na kolieskach s vnutornym boxom na drobne naradie a druhy kufor je mensi pricvaknutelny k spodnemu. Pouzivam iba ten velky na montaze a mam tam vsetko ale jeden ho neunesie viac ako dva metre jak som ho nalozil😀. Vyhoda dve rukovate takze mozu odniest dvaja a je pevny lebo komplet cely sa zgulal 1.5 poschodia dolu schodami a ani sa neotvoril a vsetko prezilo 😅😅😅
Odpovedať
@fe_tomas akurat mi prislo domov toto, pozri: https://www.qbricksystem.com/en/home/ maju aj celkom fajn videa na YT, v porovnani s Dwaltom a Stanleym mi to pride ako lepsi pomer cena/co dostanem, aj napriek tomu, ze to vyrabaju poliaci
Odpovedať
Ja mam Makitu - ale to skor na prenasanie vsetkych kufrov s aku naradim. A potom mam Milwaukeee Packout. (Fotka len z netu - nemam odfotene 😀 ) To by som doporucoval na rozne naradie. Je to naozaj dobry system, kvalitne spracovanie, pevnost, velka variabilita, maju rozne velkosti a prislusenstva.
Odpovedať
Chlapci si zalozili temu na porovnanie pipikov? Pekna i s fotkami :-D
Odpovedať
@rkorba sak si odfot aj toho svojho, nech je co porovnavat 😄 ten Packout od Milwaukee je vsak cenovo uplne niekde inde ... mozno pre profesionala, ale na take to domace pouzitie mi postacia aj Poliaci 😉
Odpovedať
@fe_tomas @sgi320 ja mam v pivnici uz 4 roky hodeny ten Stanley a uz mi zhrdzaveli tie pozinkovane otvarace na najvyssom kufry.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba Ďakujem za odpoveď. A tému som založil na to aby som vedel čo používajú ostatný, a ako sú spokojný. A ja som si vždy kupoval také kufre čo sú v sade po 3. Čiže mám asi 2 veľké potom 1 stredný čo používam a potom proste vŕtačky a pílku a brúsku a neviem čo ešte zvlášť a proste mi to lezie na nervy nosiť na 5 krát. @sundee Ďakujem to sú veľmi pekné a aj kvalitné boxy ale žiaľ toľko peňazí za to nie som ochotný zaplatiť ja chcem zaplatiť max 250euro za tie 2 boxy. @sgi320 Ďakujem pozriem a možno aj kúpim ;-) @wolodymyr Ďakujem ten váš je tiež pekný ale budem si musieť to ísť pozrieť do hornbachu ale ako som rád za skúsenosť že je to kvalitné. @lucker_ Ten box sa mi veľmi páčil ale asi podľa všetkého je pre mňa malí ale zas aj to má výhodu :) a čo sa týka ceny tak keď si ho budete kupovať tak sa pozrite na stránky obi.at je tam až o 8 euro lacnejší :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kufre hilti/bosch nadrbem do auta a systrainery makita :).
Odpovedať
@fe_tomas len pre predstavu, zostava obsahuje (odspodu): QBRICK SYSTEM ONE TRANSPORT PLATFORM QBRICK SYSTEM ONE 450 TECHNIK QBRICK SYSTEM ONE 350 TECHNIK QBRICK SYSTEM ONE BOX PLUS QBRICK SYSTEM ONE 200 PROFI QBRICK SYSTEM ONE ORGANIZER XL QBRICK SYSTEM ONE ORGANIZER L QBRICK SYSTEM ONE ORGANIZER M cena komplet aj s dopravou (z Polska): 234,99 EUR
Odpovedať
Profilova fotka
@sgi320 ja som našiel takúto verziu za nejakých 75 e https://www.merkurymarket.sk/vrobok/b...
Odpovedať
@fe_tomas moze byt aj to, pokial Ti to vyhovuje, len si pozri este rozdiel medzi verziami ONE a TWO (nie su medzi sebou kompatibilne a ONE je pevnejsia verzia)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fe_tomas nevyzer to zle, ale ked chces daco zo spodneho boxu, musis dat oba vrchne dolu co u stanley nemusis, lebo horny sa otvara hore a spodny je sufel.
Odpovedať
Profilova fotka
@sgi320 jj chápem ale pôjdem sa na to pozrieť až keď budú otvorené obchody @rkorba šak toto že to človek musí prekladať a tak. Ale zas keď budem mať kvázi zadarmo k tomu ďalší box na kolečkách v cene do 120 eur tak ušetrím oproti Stanley 120 eur. A tam by som mal najmä náradie na dokončovačky ako sú proste drobnosti elektro, vodárske veci a aj skurty škorby na parkety nástroje atď. A v tej druhej by som mal elektro náradie ( vrtačku, vrtačku aku, búracie kladivo, priamočiarku a aj brúsku a na kachličky veci ale uvidíme ako to bude na živo vyzerať v obchode a podľa toho kúpim určite dám vedieť.
Odpovedať
@rkorba nemusíš dávat dole, vieš to otvárať aj s kuframi navrchu
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, takže dneska som bol úspešne pre v merkury markete pre ten box. Chcel som ešte druhý s kolečkami ale ten poplietli takže som to musel zrušiť a celkovo to bol pôrod a veľká komédia v tom obchode. Takže ešte chcem povedať že bol zlacnený s 75,99 na 59,99 eur. A myslím si že za tú cenu aspoň pre moje použitie to bolo bezkonkurenčné ]-( . Druhý box musím ešte vybrať a kúpiť ale to ešte musím pozrieť :-D . Potom dám opäť vedieť ako táto sranda dopadla :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?