Odpoveď na príspevok od cyrilihnat:
Dobry den. Tak po poslednych telefonatoch sme si … @cyrilihnat dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či vám boli vrátené dotácie a či vám to pán Krempasky dokončil.Odpoveď na príspevok od jasmina2017:
@cyrilihnat dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, č… @jasmina2017 dobry.. nedokoncil.. nakoniec som to cele doriesit cez inu firmu, ktora bola ochotna mi s tym pomoct, ale bolo to komplikovane a stalo ma to nejake peniaze navyse.. co uzOdpoveď na príspevok od oklamany16:
@kubejova zdravim, aku ste mali vy? Ja zaplatil v… @oklamany16 dobrý deň. Vy ste mu dávali zálohu na dotácie dopredu? Aj ste niečo doriešili do dnešného dňa? Ďakujem za odpoveďOdpoveď na príspevok od jasmina2017:
@oklamany16 dobrý deň. Vy ste mu dávali zálohu na… @jasmina2017 o vsetky peniaze som prisiel,niekolko tisic ,projekt som musel zaplatit dalsim ludom,nervy neskutocne ,tento clovek klame ludi roky,nikto s tym nic nerobi,hanba celemu systemu v tomto stateOdpoveď na príspevok od jasmina2017:
@cyrilihnat dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, č… @jasmina2017 Dobrý deň. Pán Kremapsky od Vás žiadal zálohu na dotáciu? Dostal sa aj k nám, sľúbil že peniaze nebude žiadať dopredu, je to nám trošku čudné pretože môže byť aj to že dotáciu nám neuznajú. Tak to nechápeme. Povedal že keď nám neschvália tak mu netreba nič platiť, a keď schvália tak iba vtedy bude peniaze od nás žiadať. Toto povedal aj vám? ĎakujemOdpoveď na príspevok od jasmina2017:
@oklamany16 dobrý deň. Vy ste mu dávali zálohu na… @jasmina2017 s nim nic ,skoda reci,uz som pisal ze som musel robit dalsi projekt aj zaplatit,teraz mi chyba cas a kvoli nemu to asi nestihnem a prepadne mi dotacia,to ma trafi slak,narobil mi peklo doterazOdpoveď na príspevok od casperita86:
@jasmina2017 Dobrý deň. Pán Kremapsky od Vás žia… @casperita86 Ahoj. Áno . Bol u nás, ešte zatiaľ nič nemeral a ani nepísal,lebo keď som si prečítala na neho recenzie,tak ma skoro kleplo. 🙈Lebo som sa tešila,že aspoň niekto nám s tým pomôže. Vy ste kedy podávali žiadosť? Už ste niečo podpisovali? Aj zameriaval? Nám tiež povedal,že až keď štát odklepne peniaze na účet,tak až vtedy ho vyplatime. Tak neviem, kde by nás mohol oklamať. A ak nie je istota, či to podal, však existujú nejaké stránku na obnovu dom, kde sa to dá sledovať. A čo by on z toho mal. Vy ste s ním niečo podpisovali? Ďakujem za odpoveď 😊Odpoveď na príspevok od cyrilihnat:
@jasmina2017 dobry.. nedokoncil.. nakoniec som to… @cyrilihnat akú firmu ste prosím oslovili? Od nás nič nechce,že až keď nám štát odklepne peniaze. 🤔A my čakáme na výzvu ďalšiu,lebo až teraz sme to začali riešiť. O čo nás môže obtiahnúť?Odpoveď na príspevok od casperita86:
@jasmina2017 Dobrý deň. Pán Kremapsky od Vás žia… @casperita86 a išli ste do toho s ním???Odpoveď na príspevok od jasmina2017:
@casperita86 a išli ste do toho s ním??? @jasmina2017 nie, najprv som chcela zbierať info o neho, našla som túto konverzáciu a aj na finsate sú o neho zaujímavé veci.Odpoveď na príspevok od jasmina2017:
@casperita86 Ahoj. Áno . Bol u nás, ešte zatiaľ n… @jasmina2017 Práve to nechápem ani ja že ako môže nás oklamať keď vopred nič nechce ale podľa toho čo som našla o neho a to čo tu čítam asi nas bude chcieť oklamať. Takže sme sa rozhodli radšej ne riskovať.Odpoveď na príspevok od casperita86:
@jasmina2017 Práve to nechápem ani ja že ako môže… @casperita86 je to .......Odpoveď na príspevok od casperita86:
@jasmina2017 Práve to nechápem ani ja že ako môže… @casperita86 hej je to možné. Asi asi my. Aj keď by chcel človek veľmi dôverovať, pri týchto ľuďoch sa to nedá. Ak nájdete niekoho spoľahlivého na vybavenie dotácií, tak budem rada za kontakt 🙏😊A ak nájdem ja, rada vám to opätujem😊