Koľko stojí garáž pristavaná k domu?

Ahoj vsetci, ide mi o to zistit kolko stoji cca garaz pristavana k domu 3.5x4m. Kedze je katalogovy dom bez garaze, kolko treba pocitat s navysenim rozpoctu na garaz. Viem, ze zavisi od vela veci, ale ti, co ste stavali, kolko to vyslo vas? Ak sa to da povedat. Dakujem.
Odpovedať
Kup si prefabrikat a ten stoji 50.000 + 10 tis brana :-) nemusis niec stavat a postavis si to kde chces
Odpovedať
Nas vysla brana samotna na ovladanie potiahnuta foliou cierna farba 55 000. Ked chces vediet cenu musis tam pripocitat kvadre, urcite okna asi 2 - 8000 cca. Myslim ze tych 100 000. No neviem urcito. My sme tiez nemali podla katalogu garaz ale ja som ju chcela, lebo ked ju nepostavis teraz potom uz mozno nebudu peniazky, budes to len odkladat a takto este usetris jednu stenu.
Odpovedať
vralen, my sme tiez pozerali brany cca 40 000 aj tie okna by ako tak sedeli. Len som myslela, ze to musi byt isto viac. Ked si zoberiem nejaky katalogovy projekt bez garaze stoji aj o 300 000 menej na kluc ako ten isty s garazou. Tak preto sa pytam...
Odpovedať
SAmostatne stojaca Garáž pre jedno auto cca 4x6 vonkajšie rozmery, pri svojpomocnej realizácii a s tych najlacnejších materiálov rátaj 250.000,- samozrejme s najlacnejsou branou. Standardna vstupna garazova brana cca 40.000 bezpečnostná aj 70-80.
Odpovedať
Profilova fotka
cca. 300tis
Odpovedať
Dakujem za odpovede, suma uz znie realnejsie, ale nepotesila :-( Ja garaz nechcem, ale priatel na nej trva, ani nie tak kvoli autu, ale na motorku, lyze, bicykle a ine veci. A ta brana bude musiet stacit obycajna, aj tak je to uz tak draha odkladacia miestnost. Na druhej strane si myslim, ze ak ju nepostavime hned na zaciatku spolu s domom, tak dodatocne uz ju nikdy nepostavime...tak to vacsinou byva.
Odpovedať
ja si myslim ze hadzete velke sumy. Max. 200 000, ani to nie a mame garaz vnutornu sirku 4 m a dlhu 10 m. a nevyslo nas to tak vela. Za 1500 000 a mame dom 16 x 10 s podkrovim a mame okna vodu elektriku, vyjde man aj kurenie a krb. To mame ytong lambdy, cierne okna i branu na pohon... ale robime si vsetko skoro samy.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
TO CO JE ZA FIRMU KED NEMA ANI NA REKLAMU A MUSI TU OTRAVOVAT VZDUCH ....
Odpovedať
Profilova fotka
greghouse :-D
Odpovedať
tiez som si chcela v noci nieco poprecitavat a vsade nakydany jano mariena. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ubohost
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?