Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Helou. To som znova ja. Dilino s raritným domom. … @arcticcode Nad drevom ani nerozmyslaj. Ak mas po ruke dobreho zamocnika daj mu to vyrobit z oceloveho jaklu. Ak mas po ruke rovnako dobreho zamocnika, len s lepsim vybavenim daj mu to urobit z hlinikoveho jaklu. Potom mas dve moznosti: 1 - pouzi jakel s obdlznikovym prierezom trebars 60x30mm a do toho nech vlozi ram z pasoviny na ktoru uchytis lexan 2 - pouzi jakel s P-prierezom a uz tam nemusis nic vkladat. Namiesto vkladania dveri do kridla by som spravil jedno kridlo na sirku dveri (dajme tomu 100cm) a zvysok by bolo druhe. Nemusis riesit prekracovanie spodneho profilu ked pojdes cez branku. A este len taka poznamka. Dvor mas cely prekryty niecim co tam tieni? Ak nie ja osobne by som sa vykaslal na cely lexan na brane.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Helou. To som znova ja. Dilino s raritným domom. … @arcticcode Myslím, že ten LEXAN sa ti po pár rokoch rozpadne, UV ochrana je iba z jednej (vonkajšej) strany. Neviem o tom, že by bola obojstranná.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@arcticcode Myslím, že ten LEXAN sa ti po pár ro… @frantisekca z toho co pise, riesi vrata do podbrania resp. Z podbrania (podjazdu) smerom do dvora. Tam obojstrannu uv ochranu nepotrebuje. (Odhliadnuc od toho ze za mna su taketo lexanove vrata blbost).Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@arcticcode Myslím, že ten LEXAN sa ti po pár ro… @frantisekca su platne z obidvoch stran UV, pred tyzdnom som taku kupil. A nalavo je ten otvor, co chcem zabranovta