Rodina s nulovou hotovosťou

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobry deň, chcem sa opýtať. Poznáte niekto alebo máte niekto skusenosti so stavebnou firmou, ktorá postaví dom mladej rodine s nulovou hotovosťou bez pozemku ? Ak áno napíšte mi prosim...Ďakujem
Odpovedať
@cvoky8 ..po vacsine je to tak.. Ale nie vsade. Mam znameho, ktory ma dceru, bude mat pomaly 26 rokov, od svojich 18tich robi pre jednu firmu a je furt na tom istom. Akurat co sa zmenilo tak mnozstvo jej prace, ale plat vobec. Takze netreba to vsetko hadzat do jedneho vreca :-)
Odpovedať
@stereo_q a co take robi? Ked je problem ju nahradit, da sa o plate vyjednavat, ale ked jej skill v praci je varenie kavy, to potom tazko...
Odpovedať
@gashtaan ..nejake veci ohladne faktur, uctovnictva a takychto veci.. Co sa tyka toho vyjednavania, tak ze uz niekolkokrat to riesili, ze sef to zobral v pohode, ze chape, ze chce vyssi plat, ze ma aj viac roboty a ze jej dakuje, ale tam to aj skoncilo. Ze len same sluby a na vyplate furt nic. Ziadna zmena. A nechce z tade odist, lebo ze jej to tam vyhovuje az na ten plat. Tak to je ani tak ani tak.
Odpovedať
@stereo_q nuz, takze vsetko pekne v rovnovahe, naco to kazit vyssou vyplatou :)
Odpovedať
@andreah25 Diky.Tak asi pojdem do tej TB a ako sa v tej TB dokladuje mozem my nieco priblizne o tom napisat rada by som nieco o tom vedela priblizne ako sa tam pohybuje a kolko pri 50000e preplatim ale chcem brat pre mladych.Diky.
Odpovedať
@petka456 A este ze v Prima banke sa vraj moze aj rok dozadu dat fotky a sumu napisat aby spustili uver pre mladych.Tak ak vies tak my ajk zomuto nieco napis a porat.
Odpovedať
@gashtaan ..ved prave.. Sice frfle, ale robi, takze asi to je to, co si hovori, ze pokial robi, tak nie je ziadny problem. Len asi by bolo horsie, keby sa k tomu postavila tak, ze kasle na to.
Odpovedať
@lubomird promin uz viac nebudem sarkasticka, prisaham :-)
Odpovedať
@zazzina ved za to... 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?