Odpoveď na príspevok od patrikfrks:
Dobrý deň, Niekto mi poradte kde mohla nastať ch… @patrikfrks čo to máš za fasádu? Dával si pod fasádu aj penetračný náter vo farbe fasády? Mne to príde, ako keby ti presvital podklad. AKo keby to bolo naťahované na stenu bez podkladového penetračného náteru na tmavý kleber. Ten keď zvlhne, tak výrazne stmavne a prerazí na povrch. Nevhodná fasáda, žiadny penetrák a tmavý kleber. Oprav ma, ak sa mýlim...Odpoveď na príspevok od patrikfrks:
Dobrý deň, Niekto mi poradte kde mohla nastať ch… @patrikfrks keď to robí aj pri rose a vlhkosti, tak to asi zatekanie nebude aj keď to tak vyzerá. Takto sa chová lepidlo, že niekedy je vidieť mapy aj kotviace tanieriky, ale keď je už fasáda malo to prestať.Odpoveď na príspevok od patrikfrks:
Dobrý deň, Niekto mi poradte kde mohla nastať ch… @patrikfrks na hranách niesú odkvapové lištyOdpoveď na príspevok od patrikfrks:
Dobrý deň, Niekto mi poradte kde mohla nastať ch… @patrikfrks fasadnici usetrili 5korun a ty si smutny. Moji sa pred robotou aspon spytali, ci doplatim 5 korun, tak som sa ich spytal preco to neberu automaticky ako samozrejmost.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@patrikfrks fasadnici usetrili 5korun a ty si smu… @rapidek listy ma...Odpoveď na príspevok od zicher:
@patrikfrks čo to máš za fasádu? Dával si pod fas… @zicher penetrák bol natretý ešte pre farbou. Je to 20cm biely polystyrén ak sa na to pýtaš. Verím , že ked vo vnútry zakúrim tak to vlhnutie zmizne.Odpoveď na príspevok od patrikfrks:
Dobrý deň, Niekto mi poradte kde mohla nastať ch… Ďakujem každému za odpovede.