Odpoveď na príspevok od luboszv1985:
Dobrý den idem si po radu Dnes som spozoroval na … @luboszv1985 nespozoroval si vacsiu spotrebu vody?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@luboszv1985 nespozoroval si vacsiu spotrebu vody? @cukrik25 práveže nie .... nemôže to byt odtok do sprchy? Cez den som si to vonku nevšimol ibsa teraz k veceru ked sme sa doma všetci posprchovali... tak ma napada ci to s tým nema súvisOdpoveď na príspevok od luboszv1985:
@cukrik25 práveže nie .... nemôže to byt odtok do… @luboszv1985 moze to byt bohužiaľ cokolvek, boli pripady ze bol unik vody, voda tiekla az po vodorovnu hydroizolaciu a nasla si von cestu, ked pises ze ti vlhnu aj rohy, pozorujes to dlhšie? Tie rohy myslimOdpoveď na príspevok od luboszv1985:
@cukrik25 práveže nie .... nemôže to byt odtok do… @luboszv1985 jasne ze to moze byt aj odtokom zo sprchy. Ved pusti sprchu a sleduj ci sa zvysi vlhnutie ci az kvapkanie. Mne sa takto vysunul husi krk na sprchaci a to bola spust ked som to zistil. Pekne popod poter to tieklo a navlhli steny a zrovna som menil dlazbu v kuchyni a dve rady zavlhnute ako to kleber z murov potiahol.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@luboszv1985 jasne ze to moze byt aj odtokom zo s… @wolodymyr toto som odfotil v sprchovok odtoku ... myslim ze je to buď zlomené alebo vysunuté.... co s tým? Vyburat dlažbu a opraviť odtok alebo sa to da nejako inak?Odpoveď na príspevok od luboszv1985:
@wolodymyr toto som odfotil v sprchovok odtoku .… @luboszv1985 Skus najst flexibilnu pancierovu hadicu,co sa pouziva napr.pri cerpadlach na vodu a vloz ju do kanalizacie,tak daleko,kolko pôjde. Ja som to pouzil pri studni,rura prehadzavela a cerpadlo tahalo falosny vzduch. Ak, niekto neporadi nieco lepsie,vyskusaj.Odpoveď na príspevok od luboszv1985:
@wolodymyr toto som odfotil v sprchovok odtoku .… @luboszv1985 podla fotky to vyzera ze je rura nespravne nasadena ( vlozrna dnu) a ma byt zvonku ...vacsia. Medzi rury isto zateka.