Odpoveď na príspevok od mgx:
2cm XPS lepeny napr Tytan Styro 753 PU alternativ… @mgx chcel by som to klasický cez pištoľ nalepiť. Milusim dávať XPS či stačí klasický polystyrén dvojka?Odpoveď na príspevok od chmelko55:
@mgx chcel by som to klasický cez pištoľ nalepiť.… @chmelko55 Ja by som dal obyčajný eps, ale určite nie na pištoľ. Normálne na fasádne lepidlo na hrebeň. Mám výbornú skúsenosť s Baumit duo contact. Veľmi dobre drží na podklade, nepraská ani pri hrubej vrstve, po zaschnutí je veľmi tvrdý, ľahko sa s ním pracuje-nelepí sa a neťahá ako med a môžeš ho pužiť aj ako vrchnú vrstvu na sieťkovanie. Nerobím reklamu, len vlastná skúsenosť oproti iným lepidlám. Ja s ním dokonca lepím obkladačky a dlažbu, aj ked nie je primárne na to určený. Žiadna obkladačka mi ani po desiatich rokoch v exteriéri neodskočila. A dokonca si dovolím povedať, že ak to dáš na hrebeň, tak kotvenie bude zbytočné, lebo drží fakt neskutočne dobre. Čo zaschne, to sa nedá utrhnúť, iba vysekať.Odpoveď na príspevok od chmelko55:
@mgx chcel by som to klasický cez pištoľ nalepiť.… @chmelko55 určite XPS. Dvojka EPS sa ti bude vlniť...Odpoveď na príspevok od chmelko55:
Ahojte idem si pre radu. Robím záhradný domček a … @chmelko55 Ides iba dorovnavat takze spomenuty duokontakt ... fakt je vyborny ... na 8micku hreben natiahnut na dom a polystyren obycajny pricapit a latou pobuchat a bude drzat. Ziadne buchty ved povrchy mas rovne a uz vobec nedavat lepidlo na dvojku bude sa ti lamat vlnit. Tymto sposobom som tiez dorovnaval a bez problemov drzi aj dobre sa to takto robiloOdpoveď na príspevok od kejsix:
Teraz, keď na to hodis latu, je to rovne? Podla t… @kejsix vybavené penou a kotvamiOdpoveď na príspevok od chmelko55:
@kejsix vybavené penou a kotvami @chmelko55 áno všetko v rovine ešte to prebrusim a môžem ťahať lepidloOdpoveď na príspevok od chmelko55:
Chlapci je potrebné nejako izolovať tieto stĺpy b… @chmelko55 Záleží, ako chceš vo finále aby vyzerali a zároveň, či je spravená pod nimi hydroizolácia.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@chmelko55 Záleží, ako chceš vo finále aby vyzera… @kejsix stĺpy majú základ 80 CM. Vo finále ich chcem presietkovat a dať fasádu farbu nič viac nič menej. Hydroizolácia nie je ziadna