Odpoveď na príspevok od peterr66:
Dobrý deň Baukleber c1t je vhodný na lepenie poly… @peterr66 ak je to exterier tak nie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@peterr66 ak je to exterier tak nie. @sousedekovci89 a interiér áno ? Nebude tam dochádzať k premrzaniu ani ku styku s vodou na tej fasáde tak prečo interiér áno a exteriér nie ?Odpoveď na príspevok od peterr66:
Dobrý deň Baukleber c1t je vhodný na lepenie poly… @peterr66 nechcem robiť reklamu, ale vrele odporúčam baumit duo contact. Výborne drží na podklade, po vyschnutí je veľmi tvrdý, dá sa použiť ako lepidlo, ak aj vrchná zrovnávacia vrstva, veľmi dobre sa s ním pracuje, ľahko sa nanáša a rozotiera. To by bola moja voľba, mám s nim výborné skúsenosti.Odpoveď na príspevok od peterr66:
@sousedekovci89 a interiér áno ? Nebude tam dochá… @peterr66 ja by som ho nepouzil vobec. Do exterieru nie je urcene ale vseobecne by som na lepenie polysu pouzil lepdila na to urcene, duokontact co odporuca @zicher je super navyse cenovo priaznive. Osobne som lepil polystyren s PCI Multicret Duo pri zateplovani baraku a robilo sa mi s nim super.Odpoveď na príspevok od peterr66:
Dobrý deň Baukleber c1t je vhodný na lepenie poly… @peterr66 Baukleber C1T by mohol ist, ale polystyren je citlivy na niektore lepidla, takze radsej vyber lepidlo priamo na polystyren a porobeton. Lepidla na fasadnu izolaciu su na to najlepsie 🙂Odpoveď na príspevok od peterr66:
Dobrý deň Baukleber c1t je vhodný na lepenie poly… @peterr66 Taketi niečo je stokrat lepšie ako kadejaké malty.Jednoducha,cista robota.