Odpoveď na príspevok od petersd:
Okolo nových okien z vonku budú špalety obložené … @petersd myslim ze to kotvit netreba, osobne som to kotvit este nevidel.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd myslim ze to kotvit netreba, osobne som … @sousedekovci89 Práve som videl na Youtube "návody na ukotvenie nových PVC okien"... Montážnici prefárali rám okien vrtačkou na niekoľkých miestach, nakrútili turboskrutku do steny a vybavené... To aj takto? A ja stále myslel, že ukotvenie okien iba výhradne na dodaných plieškach... ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 Práve som videl na Youtube "návod… @petersd uplne v pohode aj takto. Mam takto kotvene okna v podkrovi stari rodicia asi polovicu okien doma a rodicia cely dom. Ziadne tepelne mosty rosenie plesne atd...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd uplne v pohode aj takto. Mam takto kotve… @sousedekovci89 ... ale že aj PVC okna kotvené prevrtaním, tak toto som fakt nevedel. A mne sa to vidí ešte lepšia robota, než na nejaké pliešky.🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 ... ale že aj PVC okna kotvené pr… @petersd popravde aj mne mam z toho ukotvenia akosi lepsi pocit+ lepsie sa olepovalo tou interierovou parobrzdnou paskou okno tym ze sa netrebalo piplat s olepovanim okolo plieskov.