Fasáda farba Baumit 0396, 0397, 0387,0386

Máte prosím niekto fasádu týchto odtieňov? Mohla by som poprosiť foto,Ďakujem.Neviem sa rozhodnúť
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Všetky spomenuté odtiene sú veľmi príbuzné a na fotografii by ste pravdepodobne ani nerozoznali rozdiel. Ak rozmýšľate nad jednofarebnou fasádou uberal by som sa skôr k svetlejším. 0386-7 si vyberte ak máte radšej sýtejšie farby a okna vo farbe dreva. 0396-7 sa viac hodí k bielym alebo šedým oknám prípadne k šedej streche. Pokiaľ rozmýšľate nad dvojfarebnou fasádou odporúčam nevyberať susedné odtiene lebo kontrast bude minimálny. V prípade, že by ste sa nevedeli rozhodnúť viem Vám vypracovať vizualizácie návrhov. Stačí napísať správu a pozrieme sa na to.
Odpovedať
Dobrý deň okná máme tmavohnedé a strechu takú vinovocervenu takže skôr by ste mi odporučili z tej rady 038x?Myslíte že ťa 0386 je tmavá?Nemáte nejaké foto tejto farby alebo teda 0387? áno chceme len jednu farbu plus niečo obložíme kamenom
Odpovedať
Profilova fotka
@zimba2 Pri týchto teplejších farbách okien a strechy by som šiel skôr smerom 038x, konkrétne 0387 aby tmavé okná a strecha viac vynikli. No nič nepokazíte ani s 0397. Foto s toto farbou bohužiaľ nemám ale skúste pozrieť stránku Baumitu môhli by tam mať príklady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od bruncak:

Dobrý deň. Všetky spomenuté odtiene sú veľmi príb…
@bruncak Dobrý deň, zvazujeme fasadu v odtienoch 0385 0386 alebo 0395 0396 okna mame biele, fasada bude v 1 farbe strecha je taka cervenohneda plech, cca o 3 -4 roky sa bude znova natierat co by sa farebne doladila, spodkom cca na 80 cm bude kamen, robite este vizualizacie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mishka321:

@bruncak Dobrý deň, zvazujeme fasadu v odtienoch …
@mishka321 Dobrý deň. Áno ešte robím vizualizácie návrhov fasád.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?