Fasáda domu: Rady a tipy pre vašu stavbu

Dobrý den,mozem sa opytat o radu?
Odpovedať
Dobrý den,chcem sa opýtať o radu .Popísal som zmluvu o vykonaní práce-jedna sa o zateplenie domu /fasadi. Uz od začiatku ked nastúpili zamestastnanci bolo vidieť ze zamestnanci sú tmavsej pleti.Takze začal som mať podozrenie ze ci su to odborné spôsobili ľudia a ukázalo sa ze niesu .Ja sam som uz postavil kadečo a ked som položil tu vodovahu tak bola to hrôza.On ako s.r.o. odomna skoro každý týždeň pýtal peniaze a meskal stym co uz malo byt urobene pri vyplateni dannej ciastky..Nakoniec som si povedal dosť ,keďže som zistil ze ty ľudia sú vedení na úrade práce a práca je otrasná. Takze teraz ešte vymáha odomna ušli zisk a doplatenie okolo €3150 . Čo by som mal urobiť. Pomôžte prosím.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stanko003:

Dobrý den,chcem sa opýtať o radu .Popísal som zml…
@stanko003 vyplatiť.
Odpovedať

@stanko003 Máš zmluvu? Máš faktúry? Alebo ste sa dohodli len "per huba"? On súdne nebude môcť vymáhať. Ale môže použiť iné spôsoby.
Odpovedať

@stanko003 zaplatil bychto co je nainstalovano a podle kvality. Pokud se stim chcete drbat tak soudni znalec udela odhad ceny odveden prace(nebo pokud naopak vam vznikla skoda). Druha moznost je udelat dohody tak aby jste oba byli nespokojeni takove jsou asi nejvic ferove... jinak uprime jestli jsou cerveni, zeleni nebo oranzovi by vam melo byt jedno dokud delaj co maj...
Odpovedať
Ano,ako som už spomenul bola vytvorená zmluva a mam aj faktúry keďže peniaze boli posielané na účet.
Odpovedať

Ano,ako som už spomenul bola vytvorená zmluva a …
@stanko003 ve smlouve tim padem mate i jak se postupuje pri jeji vypovedi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?