Odpoveď na príspevok od katarinka814:
Dobrý deň, prosím má niekto skúsenosť na dome s o… @katarinka814 19tky bola čisto biela preto som dal 0018ku ale po čase sa každa trochu zaprášiOdpoveď na príspevok od katarinka814:
Dobrý deň, prosím má niekto skúsenosť na dome s o… @katarinka814 Dobre Ti povedali, je to biela. Baumit má potom 10 ďalších odtieňov bielej a tie sú značené trocha ináč - začínajú písmenkom W (white). Sú v samostatnom baumiťackom vzorkovniku bielych farieb, alebo v hlavnom vzorkovníku od r.2023. Iba na okraj, my sme pred pár dňami objednali W 1202 v kombinácii s 0197.Odpoveď na príspevok od aen:
Odporucam ist pozriet do baumitu na vzorky kde je… @aen A to kde si videl plnú paletu reálnych vzoriek fasadných omietok Baumit? Snáď možno iba v ich centrále i to majú určite len základné odtiene. Inak v SK mi nikto nevedel poskytnúť baumit-vzorky. K dispozícii je všade len papierový vzorkovník, aj to mali "hokej" v jednotlivých verziách. Na požiadanie (za nemalú úplatu) Ti Baumit pošle skúšobnú vzorku omietky, aby si ju človek sám natiahol niekde na skúšobnú stenu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@aen A to kde si videl plnú paletu reálnych vzori… @petersd ja som s manzelkou bol pozriet na ich predajni v BA na zizkovej vedla zuckermandelu, mali vsetko na takych platoch co nam slecna nosila na slnko von do stojanu