Akú farbu fasády k antracitovým oknám?

Ahojte, staviame dom a rozmyslame nad oknami. Chcela by som ich vo farbe antracit, ale neviem si rady s farbou fasady. Nechcem, aby dom posobil chladne, strecha bude tiez antracitova, prip. tmavsia. Nemate nejake foto, linky, atd. s domami, kde su antracitove okna? diky
Odpovedať
@lenchie - myslim, ze gerdusha ma v albume aj nejaky dom, ktory ma okna a strechu antracitovu.
Odpovedať
@evikg - dakujem evikg.. aj katrin21 ma v albume jeden kraasny dom s antracit.oknami, strechou a zelenou fasadou, ten je uzasny.. aj ten, co ma gerdusha je pekny, ale asi by som chcela nieco zivsie, ale asi nemam vela moznosti :-|
Odpovedať
@lenchie , ahoj, aj my mame nas bungalov s antracitovou strechou a antracitovymi oknami. Fasadu budeme robit na jesen. Definitivne este rozhodnuti nie sme, ale urcite to bude nejaka jemna- svetly odtien. . Videla som u nas aj domcek s antracitovymi oknami a strechou a fasada bola biela. V oknach mali bordove zahony petunii....... nadhera.
Odpovedať
@dalejna - ahoj, ja som zatial nazivo videla dva domy s antracit. oknami, jeden bol biely a jeden taky slabunko zlty, skor maslovy, v kombinacii so sedou, vyzera to super.. ten biely mi prisiel dost chladny, ale pekne to ladilo.. no a este som videla, ale len na fotke, co ma katrin21 v albume, ten zeleny a ten je uzasny.. len som chcela este viac popozera pre inspiraciu pozriet... a z interieru mate tiez antracit? my dame asi bielu, to je taka klasika, ktoru zladis s hocicim.. :-)
Odpovedať
@lenchie prosim Ta v ktorom albume to ma katrin21, asi som slepa, neviem to najst.... Z vnutornej strany sme dali okna biele. Neviem si predstavit ako by to vyzeralo take tmave v interieri. Moj manzel sniva stale o svetlucko sedej fasade, ale ja sa bojim, ci to nebude take smutne, a studene... neviem. JA som rozmyslala bud nad tou bielou, alebo nejakou vanilkou a tiez by sme chceli kamenny obklad sedej farby.
Odpovedať
@dalejna http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k... ;-)
Odpovedať
@mima1 dakujem ;-) , ano, uz som ho videla. Je nadherny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?