Ako zabrániť lastovičkám stavať hniezda na dome?

26. máj 2023490
  • videla som uz folie, sacky, v rohoch pripevnene cd-cka no @lastovicky  taketo nieco vidim po prvy krat a musim povedat, ze n apohlad je to najlepsie - neviditelne riesenie. a obstaravacia cena tiez mnohych isto potesi 😃

• @lastovicky  ešte a tam žiadna neobesila? 🤔

• Lastovicky to musia pekne vidiet, pretoze este ani jedna sa nedotkla silonu ked som ich pozoroval. Par sekund pretrepali kridlami a odisli. Efektivnost 100% a viditelnost len z blizka. Takze som sa musel o to podelit 🙂

• Sponzor fóra
  • Vyzera to fajn @lastovicky , lepsie ako tie sacky a neviem co vsetko, to ma vie prekvapit aj na roznych novych domoch 😃

• @lastovicky  Naozaj to funguje? Nevies preco to lastovickam/beloridkam vadi?

• Predstavuje to pre nich prekazku ktora by im zasahovala aj do hniezda.

• @lastovicky  tak som objednal tieto drziaky http://hostin-kovo.com/produkt/lankovy-system-s-ochranou/
    Priprava na jar 🙂. Dufam, ze to bude ok a ze to pomoze. Dik

• @nikki165  Ahoj , my sme mali rovnaky problem , po tyzdni od zateplenia, v OBI som kupil hrubsiu priesvitnu foliu , nastrihal ju presne do rohov kde boli predtým hniezda a prilepil ju tavnou pistolou. Drzi to uz druhy rok. Odvtedy mam pokoj s lastovickami . A blato ktore nalepili na tyzdnovu omietku som ocistil pomocou kompresora a pistole v ktorej bola horuca voda. Neostala ani stopa po hniezdach, islo to dole aj s porov v omietke. Pistol je na obrazku.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @mikinko130  AKo ty si nedáš povedať? Admin ti vymazal predchádzajúce príspevky (tuším 3) lebo si si robil reklamu.

Ak chceš ponúkať služby alebo tovar, treba si založiť PRO profil, ktorý je platený. Bez toho môžeš radiť, písať príspevky, ale nerobiť si reklamu. Prečítaj si pravidlá fóra.

• komarov je stale viac 😬

• @norsie  a na toto si sa prave zaregistrovala?

• @peknymino  to teda, akurat pozeram, co proti nim bude najlepsie. Na terasu sme sviecky kupili a to je k nicomu. A domov neviem co je take spolahlive.

• Sponzor fóra
  • @norsie  A to si sa registrovala len kvôli tomu, aby si sem nadrbala 3 príspevky do 3 rôznych, starých tém o lastovičkách s reklamou na svoju alebo známeho firmu?

No nehovor.... 🤔 😒

• @lub3ik  asi viac lastovičiek

• Ahojte, v najnovšom článku v Magazíne sme pre vás zhrnuli pár dobrých rád na tému "Ako odplašiť lastovičky?" 📌Článok TU: https://bit.ly/ako-odplasit-lastovicky ➡ Hniezda lastovičiek môžu spôsobiť znečistenie a znehodnotenie fasády.🏠 Ak hľadáte spôsob, ako odplašiť lastovičky a zároveň im zabrániť stavať hniezda na vašej fasáde, v článku vám prezradíme niekoľko účinných tipov.👌⤵️

• Vesali sme CD do rohov alebo davali nastrihane igelitove sacky. Stara skola 😃

• @michaelarecht  a nemáš náhodou návod ako prilákať lastovičky? v celej obci ani jedna, je veľmi málo hmyzu nikto nič nechová takže ani vrabce či straky, sýkorky a to ešte pred 10-15 r ich bolo plno

• @kristof_ko  nám CD-cka nepomohli...

• @duzu  každý hneď kosí, keď čo len kúsok povyrastie tráva, málo prirodzeného prostredia pre hmyz, tak potom sa od toho odvíja aj to, že aj množstvo vtáctva klesá, nebudú predsa tam, kde nemajú vhodné podmienky.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia

Čistim krtkujem upchaté potrubia : kanalizácie drezy sifony umyvadlá vane sprch.kúty dažďové zvody podlahové vpuste pisoare kanalizačné prípojky
    Špecializujeme sa výhradne na fúkané tepelné izolácie. Fúkame pre Vás už viac ako 25 rokov !
    Vsaďte na tradíciu a skúsenosti.

Články od našich partnerov
    Moderná nízkoenergetická strecha – Bramac Tegalit Star
    Toto je dokonalosť! Viete, aké sú výhody tepelných čerpadiel?
    Ako ušetriť za vykurovanie a chod domu? Najlepšie je nič takého neriešiť – byť „ pasívny“
    Archív článkov od partnerov