Vypínač na externé žalúzie

Zdravím vás, vie mi prosím niekto poradiť, čo konkrétne kúpiť ak chceme vypínač na žalúzie, kde iba zmackneme tlačidlo a žalúzie sa vytiahnu bez nutnosti držať tlačidlo a následne ho vypínať? Jednoducho - stlačiť a odísť? Ďakujem 😊
Odpovedať
@mirushka26 Diaľkový ovládač. Alebo nástenný vypínač na žalúzie. Napr. takýto: https://reflexrol.eu/inis-uno-somfy-r... Dodajú ti ho spolu so žalúziami. Aké ovládanie máš teraz na žalúziach?
Odpovedať
@mirushka26 ovládač by ti mali dodať k žalúziám, treba povedať tej firme, ktorá ti ich bude montovať aby ti zabezpečili taký vypínač.
Odpovedať
@chrobak7 mame v plane pouzit nastenne, ostatne vypinace/zasuvky mame legrand niloe. Takže asi by sme zostali pri Legrande,aby to spolu trosku ,,ladilo,,. Len teda neviem sa vyznam v tom spinac/tlacidlo/ovladac.
Odpovedať
@brubos bohuzial, tuto moznost nemame, mame si vybrat samy.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirushka26 aku mate znacku vypinacov ?
Odpovedať
@mirushka26 https://vypinacezasuvky.sk/index.php?... Treba s tymto mechanickym blokovanim, ak mate motory bez riadiacej elektoniky. Inak poskodite motor. Ak mate s riadiacou elektronikou, potom verziu s elektronickym blokovanim. Niole seria taky myslim nema.
Odpovedať
@tzar dodavatel povedal,ze zaluzie nastavi aby sa zastavili v urcitej polohe. Takze z tvojho prispevku usudzujem,ze potrebujeme verziu s el.blokovanim. Takze tieto by mohli byt ok? https://vypinacezasuvky.sk/index.php?...
Odpovedať
@13kovi13 legrand niloe
Odpovedať
@mirushka26 skor myslim, ze to mas napriamo, to potrebujes s mechanickym blokovanim. Elektronicke v pripade, ze vam davali k tomu aj nejaku riadiacu jednotku za cca 300€?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirushka26 https://www.hagard.sk/produkty/spinac... toto je ono 🙂 das hore a pojde hore az do koncovej polohy a sama sa vypne ziadna veda ziadna brutalna inteligentna elektronika za vela euri. Ja mam motori somfy uplne najlacnejsie kazdy ma nastavenu zaciatocnu a koncovu polohu takze das sipku hore a ide do hornej koncovej polohy a tam vypne bez toho aby si musela znova prepnut vypinac.
Odpovedať
@mirushka26 s tym (hnusnym) somfy vypinacom ma davnejsie tiez strasili. Vypinace treba dat take ako mate ostatne (zisti a napis ake mate). My mame niko vypinace v obyvacke, tak sme dali aj zaluziove niko a v spalni mame schneider unica vypinac tak tam je taky. Oba druhy su take ako pises, stlacis a zaluzie vyjdu hore/dole. Len ho je potom dobre vypnut. Prezije to ale nenechavat ich den zapnute... Kazde normalne zaluzie by uz mali mat blokovanie v hornej/dolnej polohe.
Odpovedať
@13kovi13 noo, pride mi,ze to mame podobne, somfy,zac. A konc. Poloha nastavena... ☺️ Takze stlačíš a nedrzis,hej? 😄 Lebo toto je spinac, ini tvrdia tlačidlo. Tak uz mam zmetok 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mirushka26 presne tak nemoze to byt tlacidlo to by si musela drzat tam je strunka ktora ho vracia
Odpovedať
@13kovi13 super,dakujem moc za radu ☺️ Samozrejme, vdaka letí aj vsetkym ostatnym 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@mirushka26 nemas za co 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?