Video vratnik

Zdravim, presiel som diskusie ale nenasiel som co potrebujem. Potreboval by som video vratnika, ale uplne jednoducheho, ziadne otvarania branky, nahravanie video a pod. Nechcem to na wifi, prepojene s mobilom a pod. Potrebujem len ked niekto zazvoni, tak na dispeji, ktory bude na stene mi ukaze obraz vonkajsej kamery. Nic viac. Je nieco take, lebo hladam na internetoch a nic take jednoduche neviem najst. Vdaka
Odpovedať
Nikto nič?
Odpovedať
@ricir ved kup si vratnika, a funkcie nevyuzijes.nic nebudes otvarat.iba sa jednoducho pozries na displej.
Odpovedať
@ricir takze viacmenej,tebe sa hodi hocjaky,nejaky zakladny cinsky Emos napriklad.
Odpovedať
@ricir alebo riesenie b, nejaka mini kamera s lcd displejom za par korun z ciny.
Odpovedať
@dent díki, len ten je na baterky pozerám. Ináč som pozeral tie od Emos, všetky sú na kábel, do zásuvky. Dá sa to spraviť napriamo ?
Odpovedať
Ved kazdy vratnik je na adapter ,vratnik na 230v snad ani nieje. To sa riesi pripravou cez RS kde sa na listu umiestni zdroj a potiahne sa to k vratniku,prip.ak nie je priprava tak sa da adapter napr za vratnik/dole pod vratnik/ skratka podla podmienok sa prisposobi montaz.
Odpovedať
@ricir nehovoriac o tom ze trosku sikovnejsi si aj tie cinske displeje dokazu za 5minut zmenit na napajanie cez adapter.ved adapter 4,5v kupis vsade.
Odpovedať
@dent ved o to mi ide ze nechcem zeby bol adapter. resp zeby ho nebolo vidno..
Odpovedať
No ved treba vysekat / vykruzit do muriva dieru za vratnik pritiahnut tam 230, umiestnit tam adapter a pred adapter dat na stenu vratnik a hotovo.ziadna veda.
Odpovedať
@dent dik 👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?