Ako to vyzerá? Fico v TV povedal že na východe sa ľudia nesťažujú. Ako to je? Ako sa dvihli ceny vo VSE?
Prosím konkrétne prípady.
Ja mám nehnuteľnosť, kde mám aj 3D istic, nejakú tarifu DD5 Komplet, to som vybavoval v júni 2016, keď som to kúpil.
Nastavili sme platby 30e mesačne, ešte X mesiacov budeme rekonštruovať, minimálna spotreba energií je.
Mal by som sa ísť informovať osobne kvôli tým zmenám?
@fugas20 Napr. Pausalny poplatok za 3f istic cca 13,8eur/mesacne t.j. 165eur rocne - to je poplatok za rezervovany vykon a to zaplatis aj ked si neodobral nic , teda mal spotrebu 0kWh.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/204486...
tie prasce sa ani nevyjadria, napr. „Pani námestníčka sa nemôže vyjadriť, pretože je na dovolenke mimo Košíc,“ informoval nás hovorca magistrátu Jozef Marko.
- tolko idiotin v jednom clanku ... hovorim skoda, ze zijeme v debilistane, tupe ovce, nikto nevyjde do ulic ..
videli ste napr Rumunsko co sa tam deje? najvyssi clenovia su sudeni za korupcia, ludia su v uliciach, su tam velke nepokoje ... naproti tomu Slovaci su presny opak, oni su nepokojni v krcme na pive, alebo na internete, na viac nemaju
@majina.b ak tam mas 3fazový istič, tak to bude brutálne navýšenie platieb. To už vieš teraz.
Inak na strednom Slovensku to, že 3F istič je 3x cena za 1F zrušili úplne?
@majkoj ja pisem o protestoch, ktore sa tam deju a ze tupa Slovac dokaze jedine protestovat v krcme a na internete, to je pointa, ktora Ti asi unikla.
V Rumunsku su najvacsie protesty od prevratu v 1989 - http://www.infovojna.sk/protesty-pokr...
Take nieco u nas nie je mozne, tu pride na namestie 100 ci 200 ludi.
@atak77 ano tak strasne protestovali, az zvolili vladu, ktora vopred povedala co spravi :). Mozno to u nas bude tym, ze v skutocnosti ludia az taki nestastni nie su, narozdiel od rumunov.
@zita19 Ešte keď som byval v bytovke robil som vela rokov predsedu samospravy a už pred 15 rokmi som dal demontovať ističe na odsavanie (nikdy to nefungovalo aj keď sa do dalo opraviť najomnici na vrchnych poschdiach do schvalne sabotovali, vraj im to huči), mangel, pračka žmikačka. Samozrejme aj s elektromermi , lebo ku každemu ističu bol zvlašť elektromer. Otali len na vyťahy. Potom ich začolo BD po našom vzore domontovať aj v ostatnych bytovkach. Keď som stou požiadavkou po prvykrat prišiel, nechapali čo ja chcem.
@majkoj podla mna to bude skor tym, ze sme totalne neschopny a trapny narod. Sme tak specificky, stale sme pod niekoho patrili, stale nam niekto rozkazoval, ci Uhorsko, ci potom vsetko bolo radene z Prahy a ked sme sa osamostatnili, tak sme dokazali len brutalne rozkradnut statny majetok, tie hodnoty, co nasi ocovia a dedovia spravili ... vznikli financne skupiny, ktore vlastnia 1/2 Slovenska. Vo vlade sludia, ktorym nejde vobec o obcana, ale o ich vrecka, o ich rodiny atd atd ... toto si precitaj http://nasetipy.com/abc/Banda_zlodejo... a presne pochopis co sa dialo .. napr Privatizacia co vlastne bolo a znamenalo a ine detaily ... a teraz rozkradanie pokracuje ... tu sa spravi aplikacia pre stat za 14 milionov, hoci Cesi ju maju za 3 miliony atd atd ... brutalne tunely a potom dvihnu dochodky o 8eur ... je mi na vracanie z toho vsetkeho, ako ti politici ojebuju a uz to vobec netaja, robi sa to otvorene.
@ruren tak byť pionerom/priekopníkom v niečom je vždy ťažké. Ale ak si ich už vtedy presvedčil, tak klobúk dole. Až teraz ocenia, čo si pre nich spravil. Podľa mňa v najbližších dňoch ti prídu osobne poďakovať aj s kyticou a bonboniérou, že aký si bol vizionár a ušetril si im teraz finančné prostriedky.
@topfield ale sťažovať sa nesťažuj, lebo zasiahne Fico a zdražie ešte viac. Tak ako dopadli domácnosti na Strednom Slovensku, sťažovali sa že je to veľa, tak im zmenili cenník a platia ešte viac.
že @majkoj :-D
Takže je to jasné. Minulý rok som čítal ako spraví ÚRSO kontrolu majetku distribúcii, aby si nevymýšlali náklady.A opak je pravdou, Holjenčík naopak pomáhal distribučným firmám a vodárenským podnikom ako zvýšiť ceny. emoticon
https://dennikn.sk/673997/ako-holjenc...
@palko80 yoyo, videl som a Ficko v telke ze Vychod Slovenska sa nestazuje, akurat ze ten debilek to povedal v case, ked na Vychode este ludom faktury neprisli od VSE.
Je to cel chore. V kuse prezentuju pozitivne vysledky statu, ale na ludi to ma presne opacny dopad, vsetko ide hore. Skoda ze ako narod sme uboziaci ... sleduj Rumunsko, to je nieco uplne ine, u nas nemozne, taketo prostesty.
Videli ste o 5min 12?
Debilkovia vo vlade sa nevedeli poriadne obhajit.
Ale k veci: Kalinak opakovane potvrdil, ze sa bude riesit aj Vychod, nie len Stred ako to plukovnik Fico povedal viackrat.