Vibrovanie

Zdravím priatelia, chcem sa len spýtať, vibrovat ci nie? Popravde sa mi to paci neuvibrovane, ale neviem co najhoršie sa môže stať ak by som to nespravil. - bude to altánok, nič ťažšie ako človek na to zrejme nikdy neskoci. - dlažba je od semmelrock castello rustico kombi Dakujem za názory
Odpovedať
Ja by som to radsej uvibroval, lebo casom to moze na niektorych miestach sadnut aj bez zataze.
Odpovedať
@andrejsto co sa zmeni na vzhlade ked to uvybrujete?
Odpovedať
Profilova fotka
Vsak vyzerat to bude rovnako aj potom, tam sa nema co zmenit. To na margo toho, ze si pisal, ze sa ti to paci aj teraz. Akurat z hladiska funkcnosti to moze byt len prospesne, na skodu isto nie.
Odpovedať
No mne osobne nevadí že to nie je 100% rovné. Dlažba vypadá tak trochu kamenno, čiže aj vzhľadovo to neprekáža ani nerusi. Len som premýšľal ci sa tým niečo nemôže pokaziť funkcne, predsa len to po vibrovanim vždy klesne, kamene sa upracu pod tým ešte...
Odpovedať
ked sa ti to paci, tak ako to je, tak s tym nerob nic. budes len spekulovat a mozno aj zbytocne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Oživím tému: Ako sa vibruje veniec, resp. je tam riziko, že vibrovanim poškodim debnenie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?