Starý originál kameň

ako sa osetruje?nasli sme zahradu kde mi majitelia predali kamen co tam je ,su tam kusy co sa nebudu dat ani dvihnut,co mi je velmi luto ;-( uz taky jeden v zahrade velikansky okruhliak 1x1m mam no muselo dost auto s rukou,stalo to kopu penazi,ale teraz zoberieme co sa bude dat, su to kamenne kocky vatsie a mesie ,skusime poskladat z toho v zahrade terasu vzadu proste romantika ako hrom,viete ako ho vycistim? rozmyslam bud nad octom a kefou alebo savom? chcem aby mal patinu lezal tam asi 20rokov ale ma sem tam aj ine skvrny ktore ason zjemnim...co vy na to? odbornici..dik
Odpovedať
Profilova fotka
Môžete ho okartáčovať ,vystriekať vap-kou aj tým octom ,ale savo je by som vynechal je to chémia.Keď to aj dočista vyčistíte od si za rok dva chytí znovu svoju patinu.
Odpovedať
mne ta patina nevadi len trochu precistim asi ocot skusim a cirokovu kefu,len si to nanosim dozadu ...hi dik
Odpovedať
Profilova fotka
Keď je to kameň a nie betonová imitacia tak kupte v drogerií obyčajný luh (vyzerá ako riža) rozriedte to s vodou postriekajte s tým kameň v mokrom stave a nehajte 5 min pôsobiť potom opláhnite to vodou alebo v prípade potreby dopomožte s kefou. Budete to mať čisté. (nezabudnite na gum.rukavice a ochranné okuliare)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?