Odpoveď na príspevok od p15:
Ahojte, budem vďačná za akúkoľvek skúsenosť alebo… @p15 podla fotiek vam tam chybaju aj casti schodov,to sietkou a lepidlom spravit nebude jednoduche..Odpoveď na príspevok od dart9:
@p15 podla fotiek vam tam chybaju aj casti schodo… @dart9 zase betón ako prilepok,tiež nebude držať.Odpoveď na príspevok od p15:
Ahojte, budem vďačná za akúkoľvek skúsenosť alebo… @p15 Sú sanačné, opravné betóny, priamo na také opravy, výspravky určené. Dôležitá je aj príprava podkladu, kde sa musí dôkladne očistiť a zbaviť nepevných štruktúr. Potom problém nebude.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@dart9 zase betón ako prilepok,tiež nebude držať. @emilia25 Ako pise @terry25,radsej raz a poriadne..pri vacsom kuse by som aj ja isiel do vysalovania schodu a na spevnenie to navrtanie roxorov je myslim postacujuce..lepit vacsi kus sietkou a lepidlom som uz robil,je to piplacka a neda sa to spravit na 1x..je to take "patlamo,patlamo"Odpoveď na príspevok od p15:
Ahojte, budem vďačná za akúkoľvek skúsenosť alebo… @p15 mal som horšie, teda ked som osekával pôvodný obkad schodov, tak sa mi schody rozpadávali pod búracím kladivom. Možno ma ľudia ukameňujú, ale po osekaní voľných častí som na správku použil baumit duo kontakt. Je to lepidlo na fasádnu izoláciu, ale z vlastnej skúsenosti viem, že veľmi dobre drží na podklade a po vyschnutí je veľmi tvrdý. Obyčajný kleber je slabý odvar. Schody som zarovnal tak, že niekde je nahodené aj 8 cm lepidla. Nalepil dlažbu.. Je to 8 rokov, žiadna obkladačka neodskočila, Bez sieťky. Viem, že existujú rôzne opravné zmesy, spravbeton, unibeton.... Duo kontakt je lepidlo a drží skvele, rovnako dobre drží aj na obkladačkách. Škoda, že sa mi nepodarilo nájsť fotku pôvodných schodov.. Ale všetky tie voľné odlúpnuté časti by som osekal, očisitl, napenetroval. Nakoniec gresová dlažba a dobrá škárovačka uzavrie povrch schodov. Silne odporúčam gresovú mrazuvzdornú dlažbu. Po revitalizácii vyzerajú taktoOdpoveď na príspevok od p15:
Ďakujem za komentáre aj rady, problém je práve to… @p15 15 sekúnd hľadania... https://www.eshop.stavomat.com/katego... https://www.google.fr/url?sa=t&source...