Pokládka zámkovej dlažby na betonový podklad.

Ahojte! Ideme pokladat zámkovú dlažbu na chodníky a vjazd do garáže. Podklad je zabetonovaný a po stranách uložené obrubníky. Kamenivo akej frakcie je vhodné použit ako podsyp a vyrovnávaciu vrstvu medzi dlažbu a beton? Výška výsypu je 2 - 3 cm. Dakujem!
Odpovedať
nikto nič???
Odpovedať
@bubulka722 frakcia 4/8, ale 2-3cm je dost malo.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubulka722 frakcia 4:8
Odpovedať
@gashtaan Prečo málo? Tak nám to bolo odporučené od profíka.
Odpovedať
@branomt @gashtaan Nie je to vela 4/8...
Odpovedať
@bubulka722 nie je to vela, ale je pravda, ze len v 2cm vrstve sa vam to bude asi blbo robit... ved sa opytajte profika co dalej. Ak zozeniete, skuste frakciu 2/5.
Odpovedať
@gashtaan No ved práve preto riešim tú frakciu. Muž sa nad tým ani nezamýšla, vraj tam dá 4/8 a hotovka, len mne sa to moc nezdá. Spoliehat sa na profíkov ako viíš nedá, preto sa pýtam tu. Aj tie 2-3 cm by som dnes určite navýšila.
Odpovedať
@bubulka722 ja som dával na betón 3 cm premývaného andezitu frakcie 0-4. Po položení to nežabujte!
Odpovedať
@jakino No to ani nie je potrebné. Kde si kupoval a za akú cenu je andezit?
Odpovedať
@bubulka722 doviezli mi ho popri stavbe neďalekej diaľnice 25 ton za 150€ aj s dovozom :-)
Odpovedať
@jakino No ja také štastie nemám, žiadna dialnica sa naokolo nebuduje :-D . Celkovo andezit zoženiem v našich končinách dost tažko, tak to nahradím klasika váprncom, len dúfam, že to nebude ako piesok...
Odpovedať
@bubulka722 Stavali diaľnicu 5 km od môjho pozemku, tak som si dal za pár eur navoziť len tak na záhradu na kopy ornicu a rôzne frakcie drveného andezitu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jakino Šikovný si, len sú tu mnohí mudrlanti čo by sa nad tým mohli pohoršovat. No ja takú možnost nemám, tak každú tonu pekne poctivo zaplatím. Keby si aspon za dovoz nepýtali také nehorázne sumy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?