Odpoveď na príspevok od akvi:
Tak koho by zaujimalo, tak chodnik mame hotovy. J… @akvi Dobry den, mozem vas pekne poprosit o skusenost s mlatovým chodnikom po dlhsom case, pripadne foto a aky ste zvolili postup? Primiesali ste aj cement? Dakujem.Odpoveď na príspevok od tatkosmolko123:
@akvi Dobry den, mozem vas pekne poprosit o skus… @tatkosmolko123 aj po dlhšom čase je to vždy rovnaké, ako píšem vyššie. To, čo sa zmrvilo, je proste zmrvene 😁😅 ale žiadne ďalšie chyby to nemá, fakt to vyzerá stále rovnako. Každopádne my sme nakoniec parkovisko vyriešili inak, pretože sme si netrúfli to spraviť takto amatérsky s neistým výsledkom, predsalen, autá sú autá. Ale určite by som sa nebála ho spraviť ako chodník, je to stále jedno z naj riešení, keď človek nechce betón. Postup si už nepamätám, ale tu v tejto debate som to možno niekde písala, treba prečítať celú. Aj tie o linky, čo sem ľudia podávali. A áno, cement sme dávali do vrchnej vrstvy.Odpoveď na príspevok od akvi:
@tatkosmolko123 aj po dlhšom čase je to vždy rovn… @akvi ahoj, vdaka za postrehy...., velmi pomohlo. u nas na zahrade pripravujeme basketbalove ihrisko, polku..., kos uz stoji. travu som dal prec a zarovnaval hlinu. je to udupane, tvrde.... zvazoval som aj zamkovu dlazbu, len je to dost drahe, zhanal som pouzitu cez bazos, ale mnozstvo je dost velke, 80m2, tazko zohnat a nova, to by vyslo tak na 1000 ecek potom mlat, len niekto tu pisal ze su to ostre kamienky, a pri pade to robi zle tak neviem, asi to necham hlinu, dorovnam este povrh a uvidim. mozno to trochu posypat piesok, len asi by to prasiloOdpoveď na príspevok od silviu:
@akvi ahoj, vdaka za postrehy...., velmi pomohlo.… @silviu vyrovnal si to pekne... Materialovo najlacnejsie by bola podla mna trava (ak mas studnu, alebo dost dazdovej vody). Ked sa udrzi na wimbledone, vydrzi aj toto... Vysiat nahusto a kosit na kratko... Lebo inak vsetko sypke co tam budes mat, tak to dopadne, ze co na zemi, to na rukach - lopta sa chyta. A to nie je velmi priemne podla mna... A po dazdi blato, po slnku prach...Odpoveď na príspevok od minoo:
@silviu vyrovnal si to pekne... Materialovo najla… @minoo trava tam bola, ale basketbal lopta na trave moc neskace. na hline je to v pohode. ked je sucho, tak sa to nelepi, ani neprasi. ked bude prsat, tak sa hrat nebude....Odpoveď na príspevok od akvi:
Tak koho by zaujimalo, tak chodnik mame hotovy. J… @akvi Ahoj, prosím ťa robila Ti to nejaká firma, alebo svojpomocne? Ak sami, kde ste kúpili mlat? Ďakujem 😀Odpoveď na príspevok od mirmuc:
@akvi Ahoj, prosím ťa robila Ti to nejaká firma, … @mirmuc robili sme svojpomocne a všetko je v tejto diskusii, treba si ju prečítať, bo už si fakt vôbec nepamätám, že koľko čoho tam išlo. Inak chodníček je stále ok, momentálne je na ňom dosť machu, ale stačí vziať hrable a mach ide ľahko dole. Ale vyzerá to pekne aj s tým machom 🙂