Betónová dlažba nám ožltla

Profilova fotka
Ahojte, prosím poradtťe ak sa niekomu niečo podobné stalo....asi pred mesiacom sme pokladali betónovú dlažbu , po zasypaní pieskom nám bledšie miesta chytili žltý nádych z piesku....neviem ani čo to manžel dal za piesok, ale už som z toho nešťastná...lebo ani po vyvapkovaní...ani vyčistení to nezmizlo...stalo už niekomu niečo podobné..prípadne viete mi nejaký účinný čistiaci prostriedok poradiť? Je to sivá dlažba delano od stadreko 😞 ďakujem ❤️
Odpovedať
Profilova fotka
@erikaireland skus pridat fotku, ako to vyzera
Odpovedať
Profilova fotka
Takto to vyzerá...a už som skúšala hádam všetko 😞
Odpovedať
@erikaireland Však to vyzerá ako originál krémová dlažba City od firmy Premac, viď foto. Ja mám tiež grafitovú, ale nie krémovú, len sivú. Zámková dlažba sa neškáruje pieskom, ale kamennou drvou - jemným makadamom frakcie 1-3 mm, prípadne 2-4 mm. Nemyslím, že to je od piesku. Ak tá dlažba bola pôvodne naozaj biela, tak to bude skôr dažďom, ktorý nabral niečo z ovzdušia. Nemáte niekde blízko nejakú fabriku, napr. cementáreň, hliníkareň, magnezitku či niečo podobné?
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 je to od stadreko a pôvodne bola sivá 😞 až po týždni keď sa zapieskovala zostala takáto...fabriky okolo nemáme vôbec ...myslím že to bolo od toho piesku..
Odpovedať
Profilova fotka
A ide ma poraziť lebo všetko máme šedé...preto sme ju kupovali....ani žiadny prostriedok na to nezaberá
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?