Malá detská izba

Dobrý podvečer všetkým :) chystám sa deťom prerobiť izbu. No mám z toho hlavu pekne v smútku. Žiaľ izbička je veľmi malá ( ma 3,5 m x 2,5 m) a musím do nej vmestiť 2 detičky ( chlapec 11r a dievča 5 r) Viem, že posteľ by mala byť poschodová alebo vysúvacia. Dve valendy mi tam vojdu s ťažkou biedou a to nehovoriac o nejakej skrini, písacom stole a aspoň troške miesta na hranie... :( Moja prosbička smerom k Vám by bola v rade, neviete o nejakej šikovnej stránke kde by som si to vedela nejako skúsiť sama rozložiť? Poprípade poradiť nejaké vaše skúsenosti, rady, tipy... Poprípade o nejakom šikovnom stolárovi v Poprade a okolí?? Veľmi pekne ďakujem:D
Odpovedať
U nas to bolo jeden cas tak, ze mne rodicia dali najvacsiu izbu, a oni si zobrali na obyvacku tu mensiu :D Casom som sa ej izby vzdal tusim.. Nie je mozne prehodit izby, nech maju deti vacsiu a obyvacka mensia? :) ale napr http://www.floorpad.com/Fapp/Try-it.aspx alebo http://www.homestyler.com/designer pripadne https://www.google.com/search?q=room+... len ej to po anligcky, ale mozno niekto hodi aj slovensky program :)
Odpovedať
Aj nad tym som rozmyslala. No nedavno sme robili obyvacku a ta by nam zas do tej mensej izby nevosla :-( dakujem krasne za linky... ;-)
Odpovedať
@katuska599 ahoj,ako si to nakoniec rozlozila? Nedas pls foto na inspiracii? Ja.mam.drobca len jedného zatial,ale neviem si to tam volako rozlozit,krd mu kupime vacsiu postel :)
Odpovedať
dali sme detom spravit izbu na mieru..., ked to bude hotové tak potom niečo pofotím :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?