Detská izba pre chlapcov

Ahojte, poradite prosím? Ako rozložiť nábytok v izbe pre dvoch chalanov 12 a 6. Izba je velka 600x340 a je v nej balkón. Urobila som dva návrhy, neviem ktorý vybrať alebo máte nejaký lepší nápad? Ďakujem za každý príspevok
Odpovedať
pockame na obrazky...
Odpovedať
Zabudla som, dik za upozornenie
Odpovedať
@lori76 ono, pri 2x jednolôžko tých možností veľa nie je (poschodová posteľ?), pri stole sa budú striedať, keď si budú robiť úlohy? čo tak stôl pod okno? vyjde?
Odpovedať
@sgi320 posteľ majú kúpené nové a izba je veľká, má 6 metrrov, nebol dôvod na poschodovú posteľ. Stolík bude buď jedno, alebo sa mi dá potiahnuť aj na dvojstolík a pod oknom je radiátor a nad stolík chcem nejakú poličku, preto som dala takto. Ale rada uvítam aj iné nápady :-)
Odpovedať
Podľa mňa bude lepšie to, keď budu k sebe hlavami, aby mali rovnako posteľ, čiže na jednej stene.
Odpovedať
Profilova fotka
ak nie teda poschodova postel, tak by som bola povedala, ze najlepsie by bolo, ak by mali hlavy oproti sebe. ako tak by mali sukromie a nevideli by si priamo jeden druhemu do postele
Odpovedať
urcite nie ten prvy, nie je nic prijemne spat hned oproti dveram.. Ja by som sa snazila urobit im kazdemu svoj kuitk, je medzi nimi dost vekovy rozdiel a uz teraz lutujem toho starsieho, ked bude mat 13-15 rokov, tak mu ten mladsi pojde pekne na nervy.. Bude potrebovat svoj osobny priestor.. Postele by som dala kazdu na inu stranu - k dlhsim stenam a este aj tak, aby neboli oproti seba.. kazdy moze mat svoju polku izby, svoju skrinu, stolik.. a nebudu si navzajom "dychat" do tvare..
Odpovedať
@lori76 izba je veľká 20m², pre 2 deti v pohode. Ja by som urobila 2 samostatné "kúty" (posteľ, pracovný stôl, poličky, ...) pre každého chlapca. Jeden oproti dverám (na obrázku vľavo hore) a druhý tam kde je teraz stôl (na obrázku vpravo dole). Skriňu by som dala za balkónové dvere spoločnú.
Odpovedať
Profilova fotka
bolo by najlepsie im to nejako vizualne oddelit, fakt aby aj jeden aj druhy tam mali taky svoj priestor, aj na ulohy, aj na citanie knihy napriklad alebo proste na nejaku cinnost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asko isto by som tam nejak dala este ten jeden pracovny stoli. kazde dieta by malo mat svoj vlastny kut. trebalo by im odddelit aj tie postele nejak, lebo pridu do veku, kedy ako take sukromie budu vyzadovat
Odpovedať
@kazmova medzi nimi by nol vlastne mieco take ako stolik
Odpovedať
@akvi fuha, no to neviem ako by som teda vyskladala. Este keby balkonove okno nebolo bzdus, ale takto 🤷‍♀️
Odpovedať
Článok sa načítava...
Potrebovala by som to dat ado fo nejajeho 3D návrhu. Nejaky jednoduchy program?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?