Zavesenie zrkadla

Ahojte ako by ste zavesili takéto zrkadlo na stenu, tak aby neodstávalo od steny? Váha môže byť tak 15kg. Vďaka.
Odpovedať
@patrikeng9 úplne jednoducho.. 6mm hmoždinky do betonu, alebo 8mm dlhšie hmoždinyk do tehly, alebo tvárnice. Skrutka na štyri milimetre hlavička od steny a zavesiť. Nevidím tam vôbec žiadny problém.. A ešte pred vrtaním si treba si na pomoc zobrať vodováhu.. 😉
Odpovedať
No kedysi by som sa tiez pozastavil nad takymto "problemom", ale dnes uz podobne zalezitosti zvladnem lavou zadnou. Staci raz skusit a ide to, nie je na tom nic zlozite.
Odpovedať
Profilova fotka
@benko3387 no ty si mu poradil... "lavou zadnou " @patrikeng9
Odpovedať
@richard71 Vyssie ma cely postup, s ktorym suhlasim, nemienil som radit 😄
Odpovedať
Profilova fotka
toto sú presne momenty ktoré mi ukazujú prečo sú v dnešnej dobe čím ďalej tým viac potrební, opravári, vodári, maliari, obkladači atď... 😄 keď už je problém aj so zavesením banality akou je zrkadlo tak to pfúúúú 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@zipsuliak vsak? 😄 akoze ja osobne sa nepovazujem za nejak extremne technicky typ, ale toto je taka vec, o ktorej som si doteraz myslel, ze zvladne kazdy 😄
Odpovedať
My sme davali zrkadlo tak, aby ten vrch bol odkloneny od steny. Viacej sa mi to tak paci, a kedze ja som krpec, tak to aj viacej ocenujem, lepsie sa don diva 😄
Odpovedať
@fedor16 no len to asi moc esteticky dobre nevyzera, ci? 🙂 to by ma asi dost iritovalo, ze je tam proste nejaky priestor.
Odpovedať
@matej_r Ale preco by nevyzeralo. Ono to nie je nejaky moj vymysel, videla som to tak aj inde. No len nemam fotku nijaku teraz, ze by som ti to poslala, ako to vyzera.
Odpovedať
@matej_r dáva sa to tak aj v prípade, aby nedochádzalo k odleskom od okna, alebo osvetlenia.. Galréie tak zvyknú mať zavesené obrazy. Má to svoje opodstatnenie..
Odpovedať
@matej_r Dalsi odbornik na vsetko 😄 Ked to vies spravit poriadne, tak aj taketo nieco vie vyzerat fajn.
Odpovedať
@zicher s tým že hore tie úchytky nebudú na to myslíš? Lebo zavesiť zrkadlo dokážem 😉 ja ho potrebujem zavesiť aby neodstávalo a hore ako sú na obrázku neboli tie úchytky. Tak som to mal zavesené predtým.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@patrikeng9 na tom obrázku je prd vidieť, ako tie úchytky vyzerajú. ale úchytky na ráme predsa nemôžu byť problém.. výmena úchytky za vhodnejšiu stojí pár centov. skoč do najbližšieho sklenárstva, kde rámujú obrazy a tam ti za pár centov predajú od najmenších, až po riadne oká na zavesenie.. zavesenie zrkadla predsa nie je žiadna operácia mozgu, ani jadrová fyzika. neviem, čo by som k tomu viac napísal.
Odpovedať
@patrikeng9 existujú také zubaté pliešky, ktoré odsunú rám cca o štyri miimetre, keď ten zubatý úchyt pribiješ pod ten sololitový trojuholník, ktorý je v rohoch na každú stranu rámu, tak to zrkadlo bude pricapené natesno na stene, lebo úchyt má nižší profil ako samotná výstuž v rohu rámu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?