Predsieň dlažba

Profilova fotka
Zdravim akú dlažbu máte v predsiení?ďakujem za foto 😊
Odpovedať
@michaela_bednarova nove polozeno, ještě neumyto. Světle šedá, máme i v dolní koupelně v kombinaci s tmavou.
Odpovedať
Profilova fotka
@artep1987 aky máte rozmer ?dlazby
Odpovedať
@michaela_bednarova 30x60 gent Grau. Na koupelně to jde asi vidět lépe - přikládám. Jinak jsme vybírali pod podmínkami- ne drevodekor, ne tmavá ani svetla, aby na tom nebylo vše vidět a taky podle ceny, velkoformátové jsou dražší, tahle nám přišla ok (úplně maloformatove se nám nelíbí) a potom ne nějaké výrazné dekory, co by se nám za par let omrzelo (i kdyz mi ted prijdou krásné, musela jsem se drzet 😉 ). Ale jinak je to čistě na zvážení, celkove jak plánujete dům, jaké dveře, koupelny i kuchyň a podlahy ve zbytku domu, pripadne tapety ci barvu stěn.
Odpovedať
Profilova fotka
@artep1987 takže ladite všetko nejak do šedej farby ?🙂
Odpovedať
@michaela_bednarova ne 😄. Předsíň a spodní koupelna u ní je v sede. Horní koupelna a záchod v onyx velkoformátová 120x60 - přikládám. Podlahy ve zbytku budou dub bělený a na kuchyni i dub sukaty a dveře wenge. Takze to bude takový mix. Jsem zvědavá na výsledky. Ta šedá je taková sázka na jistotu. Jsou pěkné i drevodekory na podlahu, ale tady jsem si říkala, že se netrefime do té barvy vinylu, nechtěla jsem řešit přechod a jsou tam další odstiny drevodekoru na dveřích a kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
@artep1987 krásne to máte ja som už na tej sivej až ujeta ale tiež chcem inú už farby kúpeľne nech to neje všetko sivé podlahy dvere sive budú aj kuchyňa bielo sivá tak už musím to nejak oživiť 😁
Odpovedať
@michaela_bednarova kuchyni jsme dali kasmir, takže dost podobne 😉 .
Odpovedať
Marmore carrara z obi - matny mramorovy vzhľad. Tiež som si nevedela nejako vybrať, ale mám dosť drevenych dekorov v ostatných izbach plus malú predsieň 😒 tak som si povedala že sa to bude ľahko kombinovať
Odpovedať
Profilova fotka
@lionisski aká toje veľkosť ? Dlažby
Odpovedať
@michaela_bednarova 60x60, predsieň mám dlhu ale uzku.. 1,7m
Odpovedať
@lionisski dobre sa udrziava? nezostavaju nejake capky po nej alebo take nieco? 🙂
Odpovedať
@lionisski a tak ale podla mna to vyzera dobre
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@michaela_bednarova Bledú sivú, rozmer 60x60, viac sa nám páčil tento rozmer ako nejaké tie obdĺžniky. Ale najlepšie je vidieť ju osobne, lebo mám známeho čo podľa obrázka si objednával a keď prišla, tak nebol nadšený.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?