Chodba-predsien

Profilova fotka
Poradite?vo vstupnej chodbe na byte chcem dat oproti vchodovym dveram po celej stene asi 130 cm komodu vanilkovej farby aka farba stien by sa hodila aby komoda nesplyvala so stenou aby tam vynikla a co nad komodu?Totizto vedla vchodovych dveri mam stavanu skrinu a na jedych zasuvacich dverach je zrkadlo asi tak do 3/4 dveri tak nad komodu zrkadlo uz nie.Vstavana skrina je farba-jelsa.Este som uvazovala ze by som tie zasuvacie dvere na vstavanej skrini natrela takou farbou ako je komoda aby to s nou ladilo,ale neviem aky druh farby by bol najvhodnejsi dakujem za komentare ☺
Odpovedať
@maja2255 skrinu mozte natriet iba podla toho akeho je materialu ak to je masiv tak vybrusit, namorit, nafarbit. Drievotrieska vam nepojde dobre natriet. Prípadne by som mozno este volila nejaku interirerovu dekor tapetu, ani nie tu vanilkovu, ale nieco co sa celkovo bude hodit do priestoru :) K vanilkovej by som volila hnede odtiene :)
Odpovedať
@maja2255 ano luckapuc dobre hovori, tiez by som dala k takej tmave hnede, alebo nejake cappuccino :) Tym nic nepokazite a preco si vlastne nekupite tu jelsu ako mate skrine?
Odpovedať
@maja2255 ja si osobne neviem predstavit ani tu vanilkovu komodu, kupil by som si radsej k tej skrini a k tomu doladil steny :)
Odpovedať
toto neviem ci sa bude dat nejako sklbit. Myslim, ze to treba k tej jelsi ladit, aby zbytocne ste si nenarobili robotu. Aspon moj pohlad je taky. Co sa tyka vanilkovej komody, takeho odtiena, tak myslim, ze by aj pri bielej stene mohla vyniknut, ak bude niecim zvlastna, zaujimava. A mozno by aj lepsie bolo, keby ste fotku pridali, momentalneho stavu ;-)
Odpovedať
Hmm a nebude tam toho už veľa? ako tú komodu by som osobne dala v takom decore ako je tá veľká skriňa a potom doladila už len steny. Vieš, aby tam toho nebolo proste veľa
Odpovedať
@cincila11 podľa mňa pri takýchto veciach sa treba riadiť tým, že menej je viac. A to platí aj pri tomto. Nemám rád, keď je niekde veľa kombinácii, či už dekor alebo proste len farby.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckapuc ďakujem za radu asi este pouvazujem nad tapetou
Odpovedať
Profilova fotka
@ujam obyvacku mam TIROL patina-vanilkapreto som komodu prisposobila aj v chodbe a je tam svetlejsie vstavanu skrinu mam uz davno vo farbe jelsa a preto chcem inu farbu aby sa hodila ku komode ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
@cincila11 ďakujem za odpoveď prave predtym sa mi to zdalo viac zaplnene ked som mala. na tej stene co mam teraz len komodu (vesiakovu stenu) tu som zlikvidovala a mam tam tu komodu a je viac ulozneho. priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
@maja2255 pri takejto komode by som nejako nevymyslal s farbou steny, nechal by som bielu a nevidel by som v tom najmensi problem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?