Máte nápad ako oživiť chodbu?

Som tu nová, tak by som potrebovala pomoc,nápad na oživenie mojej chodby .Mám malú chodbu v nej roldorovú skriňu( zrkadlovú) a vedľa sadro kartonovu stenu, ktorá je neskutočne prázdna tam by som potrebovala niečo doplniť.(možno stačí iba tapeta možno obraz) Ďakujem veľmi pekne za pomoccccccccccccccccccccc.
Odpovedať
Ja by som tam dala nalepku (alebo ak ste zrucna tak vlastnorucnu malbu) nejakej siluety stromu..Ale len polovicnu a hned od skrine - zrkadlo dorobi druhu polovicu. Hmmm?
Odpovedať
tapeta alebo si vymaluj jednu stenu:) ako ja:)))
Odpovedať
Zdravím , nechcete vysúšať benátsku stierku?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, aké má stena rozmery, ale ja by som tam dala nejaký obraz, napríklad http://www.obraznastenu.sk/obraznaste... alebo iný motív..
Odpovedať
Dobrý den. Dejte mladému umělci do ruky rtěnku a nechte mu volnou ruku. Potom mu ji vyměnte za řasenku a závěrem mu svěřte oční stíny a bliščeky na pyščeky. On už si poradí. Záverem mu podstrčte živou vodu. Určitě to oživí. :-D :-D :-D :-D :-D Někdo to i zatrámuje nějakým vhodným rámem. Já bych to ale nachal tak surové. ;-) Nakonec to přestříkat bezbarvým sprejem. Určitě bude stačit lak na vlasy. :-) S pozdravem Laďa
Odpovedať
http://www.umeniesveta.sk/zaramovat-v...
Odpovedať
urcite tapeta, trebars v hornbachu maju krasne vzory,
Odpovedať
ja by som si dala fotecky...napr. take nieco
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak nieco taketo? navrhovala som to jednej mojej klientke...
Odpovedať
Nám tapeta nedrží, lebo nemáme hladké steny. Riešila som to tak, že som si namaľovala svetlejšou farbou izby a potom tmavšou prišli valčeky jednoduchého vzoru /v spálni mám také čmáranice červenou na oranžovej stene a v obývačke s chodbou hnedé bublinky na maslovom podklade/. Akurát sa tie valčeky hrozne dlho zháňali, nakoľko ich nemá každý maliar. Náš sused má doma nádherné valčeky, rôzne džbánky, také starodávne všetky, no úžasné niečo, no momentálne s ním nevychádzame ktožvie ak, ale slintám za tými valčekmi :D Vyzerá to ako tapeta, no dá sa to ľahko pretrieť. Nemám rada fádne miesta v dome a na každom kúštičku musí niečo byť. Na malej chodbičke by som to riešila miesto doplnkov, ktoré by aj tak len zavadzali, tapetou, prípadne valčekami a nejakým obrazom, na zem nejaký chlpatý koberec.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam dala len nejaku tapetu, ale velmi plytky zavesny suflicek a nad neho zdrkadlo vysoke uzke...
Odpovedať
mne by sa tam pacilo krezba nejakeho zvieratka alebo stromu s kvetom a sklapacia stolicka aby nezavadzala :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Kľudne si tam môžeš dať aj nejaký citát: http://www.nalepkanastenu.sk/stickers..., alebo ti aj vyrobia akýkoľvek iný - mne tak vyrobili a vyzerá to super - keď ťa to omrzí len odlepíš ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Na malu chodbu nic vyrazne vzorovo, opticky ju preplni. Ozivit skutocne niecim jednoduchym.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?