Lacobel a vstavané skrine

Ahojte. Potrebujeme do chodby domu dat cca 10 metrovy rad vstavanych skrin . Pri vystavbe sa na to myslelo, tak je to tak murovane- oddelujuce priecky, akurat predne dvere sa budu davat a vnutorne vybavenie. Pretoze nechcem aby to vyzeralo ako "krabica", rozmyslam nedat bukove odsuvacie dvere, ale cele biely lacobel. Neviete mi niekto povedat, aky je rozdiel v cene medzi klasika plnymi dvermi dekor buk a lacobelom? Je ten lacobel ovela drahsi? A prosim, kto ho mate, aky je na udrzbu? Prip. ine sklo ako vypln dveri? Paci sa mi aj to ...take piekovane, mliecne, ci ako to nazvat, ale to nechcem, bo by mi tam moc bolo vidiet obsah skrin. Dakujem.
Odpovedať
@lubak nuž udržbu neviem ale cena cca 48 - 50 eur za m2 :-)
Odpovedať
Dodog dakujem. A prosim Ta, cenu toho plneho buka cca za stvorec? Ty taketo veci isto vies. :-) Pravdu povediac ceny sa bojim viac ako udrzby. ;-) To bude asi ako okna. Muz doniesol uz nejake bukove nacenene, ale ked si to tam predstavim...ee. Ja sa momentalne este dlhsiu dobu nedostanem do mesta, aby som sa povypytovala, popozerala, musim takto. Dik.
Odpovedať
@lubak no buková drevotrieska od 8,5 Eur za m2 samotný materiál...
Odpovedať
Dodog dakujem, viem na com som. Dam nacenit a zasmejem sa. :-) Mozno to teda nakoniec nejak skombinujem, odspodu pas drevotriesky /to je to moje "plne bukove"..nevedelo ma napadnut ako sa to vola :-)/ a nad to lacobel.
Odpovedať
preco prave buk? Ved si tam daj bielu vypln matnu,lesklu.............trebars aj ruzovu, ale buk?
Odpovedať
Ahoj, mame doma skrinu z bieleho lacobelu, cca 2 roky. co sa tyka udrzby, tak ta je pre mna velmi dobra.....pokial to chytas za profily nemas dovod to zaspinit, cize maximalne pred vianocami to s handrou prebehnem a hotovo. Kupovali sme to cez firmu hilkovic, 3,5 m, povodna cena bola 70 000, v akcii cca 45 000. Ale cena sa dost odvija od toho, ake listy pouzijes, pri buku je mozne davat aj klasicky plechovy profil, ale lacobel treba osadit do hlinikovych profilov, a tam je uz cena trosku ina Kazdopadne 10 m skrinu ti zavidim co sa tyka ulozneho miesta, ale platit by som to fakt nechcel, lebo urcite by som isiel do lacobelu:-))
Odpovedať
Ahoj, tiež si myslím že daj niečo iné ako buk..:) my máme dvere na vstav.skriniach vzor "zebrano" a v tom je pás farebného lacobelu ..:) skús pozrieť vzory vstavaných skríň od rôznych výrobcov .. držím palce aby to nebolo nakoniec veľmi drahé..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte potrebujem poradit chcela by som do chodby skrinu z bieleho lacobelu máme to tak 3M určite hlinikové profily, s akou cenou cca. možeme rátať????
Odpovedať
Profilova fotka
to by zaujimalo aj mna...ako sa pohybuju ceny za lacobelove skrine...nevie niekto poradit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte.Tiež sa pridávam do diskusie ohĺadom locabelovej vstavenej skrine.Nepoznáte nejakého šikovného stolára z okolia Brezna, ktorý pracuje s týmto materiálom?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja ma skrinu 1,6m a dvere sedy lacobel a cena 500 eur co je celkom slusna cena na to ze som si to montoval sam. Niektory mi nacenovali len za dvere 700eur ked som to ratal tak len lacobel stal 200 eur bez ramu a drevotriesky.
Odpovedať
@ramoon za skrinu1,6m a robil si si to sam tak 500eur je prehnane vela.
Odpovedať
@juzan @ramoon urcite je to vela mne robila firma AM Door 3,7 m dlhu biely (Pure white) lacobel, 4 dvere, hlinikove profily a skrina vysla na na 800 Eur s DPH po zlave.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman_13 no v mojom pripade mam lacobel po celej ploche v tvojom pripade asi nie lebo ked ratam v tvojom pripade na cele dvere cca 10,3m2 x 55€m2 = 566€ a este ti treba AL ram dveri bocnice skrine police vybavenie skrine ako sklopny vesiak vesiakova tyc + rezanie + ABS hrana. m2 drevotriska cca 20€ tak tou cenou si trocha niekde inde. Alebo ti darovali polovicu skrine? Alebo si napisal len cenu za dvere? co by bolo realne.
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan len som skladal nie vyrabal. Nieje to prehnane ked som ratal len material tak cena vychadzala na cca 400€ a to este bolo treba vsetko narezat opaskovat a poskladat dvere.
Odpovedať
@ramoon no ako pise roman 13 je to vela neviem ked zijes sty ale ja kupujem lacobel po 27eur a predavam ho po 30e.teraz som robil skrinu 2,9mx2,5m dvere (3x)cele lacobel profil hlinik 4sufle sklopny vesiak(pantogram) zvisok police cena 720eur aj s motnatou a s dopravou 120km. ten co ti predal ten lacobel tak ta pekne oje......bal :-D a co sa tyka tej dtd tak 20eur za m2 ako coooo preco si vsade prihodil 200% x-)
Odpovedať
@ramoon lacobel bol na ploche celej skrine tzn 3,7 m x 2,4 vyska . vnutro boli vlastne 2 identicke skrine (4 diely) kde polovica kazdej bola 2x vesiakova cast a druha polovica boli cisto policky. Profily su hlinikove NIAGARA, vnutro skrin biela premium leskla, komplet kolajnice, bocnice, policky, vsetko. Mozem ti kludne poslat nakresy a cenovu ponuku co som dostal ak by si chcel kludne IP, z mojej strany to nebolo myslene vobec zle , dufam ze to tak nevyznelo. Chcel som len poukazat ze aj u serioznej firmy sa da za tu cenu zohnat kvalitna skrina (skrine beru od Divendoor). Kvalitovo som s nimi velmi spokojny a v cene bola aj montaz. @juzan asi si sa trochu nechal uniest, mojim umyslom urcite nebolo byt na niekoho skodoradostny, dufam ze si to ani ty tak nemyslel...
Odpovedať
@ramoon nedalo mi to a este raz som si pre istotu skontroloval fakturu, tych 800 Eur ako som pisal plati ale je to cena bez DPH ( nie s DPH ako som pisal predtym, sorry). Ostatne sedi.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman_13 no tak to by uz bolo realnejsie kedze mas cca lacobel za 400€ bez DPH a sklopny vesiak za cca 50€ a ostatok 350€ co je realna cena za korpus a AL ram v tvojom rozmere. Ja som sa sekol tiez mam totiz 1,8mx2,8m a hlbka 0,8m takze sklo lacobel cca za 226€. Sklo je v tychto pripadoch vatsia cast ceny skrine kedze sa pohybuje za cca 45€ m2 bez DPH u sklenarov a malo kto ho chce predat lacnejsie. V divendore som si to nacenovat dal a myslim ze dali cenu 900€ s DPH a Komandor po zlave cca 780€ nakoniec mi to dodal neznackovy stolar za 500€ samozrejme bez papierov.
Odpovedať
no ako pozeram kazdy sa tu kopol ale tie ceny su tu fakt prehnane lebo sklopny vesiak 800-1200 18,50eur v nabytkari bez dph.poslu vam ho az domov mozte si objednat nabytkar.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan no sklopny vesiak tam maju ale ceny chybaju.
Odpovedať
@ramoon ved som pisal 18.50 bez dph. a ked nieje cena staci zavolat alebo napisat im a hned ti povedia cenu
Odpovedať
šikovný stolár z okolia alebo priamo z BB, ktorý vyrobí aj veľmi komplikovanú skriňu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?