Aké lišty dverí na vstavané skrine?

Zdravím všetkých.Chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s lištami na dvere vstavanej skrine?Chceme totiž na chodbu dať vstavanú skriňu a nevieme ake si ybrať lišty na dvere.Je tam dosť veľký rozdiel v cene.Pri 5 dverách až 100-150€.Našli sme si firmu ktorú sme oslovili .pozri: vstavané skrine doornet a oni maju v eshope rozdiel v cene 150€.Rozhodujeme a medzi nimi,hilkovičom a komandorom.Doornet nam vychádza najlacnejšie.Ta základná cena v doornete je super a maju na nete aj na stránke dobre referencie a recenzie,ale váhame ohľadom lišt..Tvrdia nam,že tie lišty INDECO používaju už 14 rokov a sú kvalitné.Dávaju na ne 48 mes.záruku.Aj u nich v galerií realizácií sú skoro všetky dvere v oceľovom ráme a nevyzera to zle.U hilkoviča a v komandore nám tvrdia ,že hliníkové sú lepšie(aj drahšie),ale aj známa má tiež oceľové už 6 rokov a je spokojna.Videla som ich vyzeraju ako nové a chodia tichučko.Neviem sa rozhodnúť.Nepotrebujem to najdrahšie ale 150€ je 150€. Mimochodom máte niekto skúsenosti so vstavanými skriňami doornet alebo s tou formou? Ďakujem.Andrea-KE :-)
Odpovedať
My sme si dali tie základné, lacné, oceľové a veru ľutujem. Nevadí mi farba ani materiál, ale to, že s dverami sa zle manipuluje, nie je možné ich poriadne uchopiť. Dal by som si hliníkové ale len preto, že sú lepšie tvarované. Teda ak sa bavíme o zvislých lištách na dverách a nie o koľajničkách alebo vrchných. Len pre doplnenie: máme skriňu top interiér, cena cca 530e, šírka 250cm.
Odpovedať
mne v divendoore odporucili tiez ocelove, a som spokojna. dvere idu lahko, ticho. davali sme robit dvoje skrine, spolu 5m skrine, takze som aj usetrila :-)
Odpovedať
hlinik je hlinik ale mi pride uplne smiestne ze rozdiel v cene je 150 eur. tak 15e este pochopím ale 150 to co tam mas 20 dverí?
Odpovedať
Mam kamarata, ktori ma firmu na vstavane skrine. Pacil sa mi u neho v showroome profil - ocelovy, farebne by mi pekne isiel do interieru. Ale ani za nic mi ho nechcel dat, vraj mi spravi jedine s hlinikovymi. Su kvalitnejsie. Vraj pri ocelovych sa mozu dvere casom prehybat do "luku", ten material nie je taky kvalitny. Pri prestavbe, stavbe, zariadovani sa 150 strati, dajte radsej hlinikove. Nie sme taki bohati, aby sme si kupovali lacne veci. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite hliníkové, sú pevnejšie, dvere sú stabilnejšie a lepšie sa dajú posúvať (ak samozrejme zvolíte dobrý tvar AL profilu) Ak ste z košíc určite by som kontaktoval firmu senatorskrine.sk, su distributori kovania znacky senator, ich profily maju aj u hilkovica. Hilkovic ma predražené skrine. Na stránke doornet som nenasiel vzorkovnik profilov, ale uvádzajú tam ze vyrobcom profilov je divendoor. Pravdepodobne mysleli INDECO. Ak maju profily z divendooru, znamena to, ze to bude drahsie. Lebo okrem indeca to preslo este divnedoorom.
Odpovedať
Nic v zlom , je mi jasne ze clovek sa nevyzna do vsetkeho ale dam radu pre vsetkych . OCEL nikdy v zivote ... Jednoznacne hlinik . Ocel je lacnejsia varianta hliniku no zhodou okolnosti ju firmy ponukaju ako drahsiu a kvalitnejsiu ... Samozrejme je to klamstvo na spotrebitela ... A rozdiel 150,-€ je pritiahnuty za vlasy a jednoznacne vzbudzuje dojem neferovej firmy . Z firiem ktore su tu spomenute radim Hilkovica . Ale je to pre "lepsieho " zakaznika - bohatsieho, co nerozmysla co s peniazmi a chce mat znackovu vec.Vyslovene chce mat nieco znackove a nezaujima ho ze bezny stolar mu to spravy mozno za polovicu. Ale musim povedat ze prevedenie kvalita a odbornost tam je . Ale to je aj u inych "neznackovych " stolarov. Komandor a Indeco urcite nie ... Predrazene , nekvalitne proste cele zle. Tolko zatial z mojej strany
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si stránku vs-interiery.sk, mám od nich al profily a posuvný systém, pracujú na trhu od r.1995!!!, jedna z prvých firiem so vstavanými satnikmi na SK :-) , jednoznačne hliník
Odpovedať
Ahoj Anderjka.Prepač,ale musim reagovať na niektore hluposti v tejto diskusii.Prečo ju tlačite silou mocou do hlinikov???!!!Ja mam zhodou okolnosti tiež vstavanu skriňu od doornet už takmer rok.Absolutna spokojnosť.Prišiel technik,ukazal mi vzorky a ja som si jednoznačne vybrala oceľ.Povrchova uprava je niečo ako strieborny lak,na hlinikoch nebol žiaden,boli surove bez povrchovej upravy iba leštene.Naviac boli veľmi široke a masivne ako na branu do stodoly..Ja som najprv chcela bezramove dvere,ale tie moje oceľove su jemne a užšie a nerušia celkovy vzhľad,maju taku priehlbinku takže sa aj dobre chytaju.Jazdia tichučko.Čo sa tyka rozdielu 30€ v cene zisťovali sme aj v inych SERIOZNYCH firmach (komandoor,hilkovč,divendor.indeco)Senator nie,pristup bol hrozny.Všade bol rozdiel medzi hlinikom a oceľou 20-30€ na dvere.Možno tzv."poiličny stolari" použivaju ine hlinikove lišty ktore su lacnejšie.Ja s nimi mam jednu skusenosť a nikdy viac.Komody mi robili 4 mesiace!!!Zobrali zalohu a potom sa vyhovarali a zatajovali.A nemusiš sa obavať ani o serioznosť doornetu.O serioznosti firmy svedči aj to ,že ceny maju voľne dostupne a nerobia s toho top secret. Asi zatiaľ jedina firma ktora dodržala terminy zamerania,montaže,aj cenu.Ceny,pracu aj materialy maju na nete(niekto tu napisal,že nie.Asi sa zle pozeral).Ako jedni z mala mi odpovedali na mail.Jednanie a pristup bol skvely aj keď som dosť vymyšľala.Vyšli mi vo všetkom v ustrety.Nedam na nich dopustiť.Preto mas vytočili niektore poznamky tu pritomnyh.Jednoznačne ti ich odporučam a neboj sa oceľovych ramov.Davaju na ne dlhu zaruku a vyzeraju aj funguju na dverach skvelo. Ušetrenych 150€ použi na niečo pre seba :-) Janka B.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujeme pani Janka.Bol som Vam tu skriňu zameriavať.Som rad,že ste spkojna s našou pracou. :-) Čo sa tyka ramov je to na každom zakaznikovi ako sa rozhodne.Je pravda,že my ponukame hlinikove ramy o 30€ drahšie,ale su to kvalitne hlinikove ramy INDECO pre odľahčenu 10mm drevotriesku o toľko drahšie ich totiž nakupujeme.Nie su to lacne činske hlinikove ramy zo železiarstva na ťažku 18mm dosku.Treba sa majstrov ktori tvrdia,že ponukaju hlinik v cene oceľovych pytať prave na to.Čo sa tyka nas asi 90% robime oceľ,ale hlininik nie je problem ak si to zakaznik žela.Ja s kľudnym svedomim môžem komukoľvek oceľ odporučiť,mame s tym iba tie nalepšie skusenosti.Osobne mam doma oceľove už 12 rokov a je to absolutne bez problemov.Idu ticho,ľahko....nie su hrdzave ani povrchovo poškodene. Mimochodom p.Andrea sa nakoniec rozhodla pre nas (bol som jej to zameriavať v Košiciach) a rozhodla sa pre oceľove. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?