Aku vodeodolnu farbu do kupelne

Zdravim, viete mi prosim poradit, ktoru farbu pouzit na sadrokartonovy strop v kupelni a na stukovu omietku na WC? Aby to bolo odolne a nezlupovalo sa to casom pri posobeni vlhkosti. Dakujem
Odpovedať
Nam na sadrokarton v kupelni a vo WC majstri neodporucali vodeodolnu, ale klasiku paropriepustnu interierovu, dali tam nieco z hornbachu. Na stukovej omietke mam primalex fortissimo, po roku a pol nie su ziadne problemy
Odpovedať
@matej_chrenko Mam 5 rokov Dulux, a je ako nova, ziadne odlupovanie
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem akej farby chces dat kupelnu, no vodeodolnu farbu neodporucali ani nam v predajni, ze do kupelne nie. Dali sme tal albapuru a vyzera dobre v kontraste s tmavsim obkladom.
Odpovedať
Profilova fotka
Vodeodolnu ziadnu. Je to najhorsia farba aku tam mozes dat
Odpovedať
@moravsky tak aku? Diky
Odpovedať
@wavrinecova12 tuto? https://www.efarby.sk/albapura-snehob...
Odpovedať
Profilova fotka
@matej_chrenko ano to je ona, v popise, ktory som citala ja, je napisane, ze je oderuvzdorna a taktiez paropriepustnostna co je dolezite pre dychanie a ovolnovanie nadbytocnej vlhkosti stien.
Odpovedať
Dulux. Mame 2 roky a ok.
Odpovedať
Dulux SUPER matt vypada dobre, ci staci obycajny?
Odpovedať
@matej_chrenko ja som daval Diamond Satin.
Odpovedať
Vie mi este prosim niekto poradit, ako dokoncit kuty - spoje medzi stenou a stropom? Mam obklad az po strop, momentalne je medzi obkladom a sadrokartonom asi 2-3mm medzierka - mam ju vyplnit akrylom a vymalovat, alebo mam vymalovat a potom vyplnit silikonom? Pripadne ine riesenie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?